Ο Γκρουέζας ζει!

08:01 14/5/2023 - Πηγή: Emea.gr

Οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων μάλλον έχουν μια εσφαλμένη άποψη για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα και αυτό – δυστυχώς – φαίνεται σε όσα, δημόσια, εκφράζουν, κατά ριπάς, αυτή την περίοδο! 

Εσφαλμένη γιατί – όπως φαίνεται – νομίζουν πως είναι ένα πεδίο εύκολο για να λαϊκίσουν, αγνοώντας την εικόνα που έχει πλέον ο κόσμος για τους επιχειρηματίες! Πλέον η επιχειρηματικότητα είναι ένα πεδίο δράσης στο οποίο πολλοί θέλουν να τολμήσουν, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τις οικογένειες τους!

Εκτός βέβαια εάν οι πολιτικοί, σήμερα, έχουν

μείνει στην εποχή του Μαυρογιαλούρου! Αν συμβαίνει αυτό τότε τα δεδομένα είναι διαφορετικά και αυτό όμως θα πρέπει να το γνωρίζουμε για να ξέρουμε και εμείς – ως ψηφοφόροι – με ποιους έχουμε να κάνουμε! 

Αν ένας – σύγχρονος – πολιτικός σήμερα δεν ξέρει ή δεν μπορεί να «διαβάσει» τα σημεία των καιρών, τότε είναι από χέρι χαμένος! Το «παιχνίδι» έχει αλλάξει και αυτό πρέπει να το κατανοήσουν όλοι!

Αυτό επίσης που οι πολιτικοί πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλό τους είναι πως στις επιχειρήσεις πλέον εργάζονται χιλιάδες (αν όχι εκατομμύρια) πολιτών, οι οποίοι δεν θέλουν να ακούν για κλείσιμο επιχειρήσεων, όπως δεν θέλουν να ακούν για νέα φορολόγηση των επιχειρήσεων (ανεξάρτητα του μεγέθους τους). 

Ίσως για τους περισσότερους να είναι άγνωστες λέξεις, αλλά μάλλον δεν είναι τόσο δυσνόητο το γεγονός ότι το κράτος καταφέρνει να αυξάνει τα έσοδα του μέσα από τη φορολογία των επιχειρήσεων (κυρίως), άρα (απλά μαθήματα επιχειρηματικότητας) όταν μια επιχείρηση πάει καλά, μοιραία και το κράτος θα πηγαίνει ακόμη καλύτερα! 

Ας αφήσουν να μιλούν για τις επιχειρήσεις και την οικονομία αυτοί που ξέρουν και ακόμη καλύτερα αυτοί που γνωρίζουν και ας μην ονειρεύονται επανακρατικοποιήσεις επιχειρήσεων αυτοί που έβαλαν την υπογραφή τους για να πουληθούν! 

Εκτός αν ο αγαπημένος τους ήρωας δεν ήταν ο Μαυρογιαλούρος, αλλά ο Γκρουέζας!

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα