Λιάνα Μόσχου: «Η ταχύτητα δένει Ράλλυ Ακρόπολις και COSMOTE»

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 ήταν μια «ιδιαιτέρως επιτυχημένη» διοργάνωση, σύμφωνα με τις απαντήσεις πολιτών σε σχετική έρευνα της Κάπα Research. «Ο αγώνας ξαναπαίρνει χαρακτηριστικά θεσμού στη συνείδηση των πολιτών» αναφέρεται στα συμπεράσματα.

Μέρος αυτού του θεσμού αποτελεί, ως μεγάλος χορηγός, και η COSMOTE. Η Marketing Communications Strategy director Fixed & Mobile

της εταιρείας, Λιάνα Μόσχου, μίλησε στο emeaGR για το δίπολο που συνδέει τις δύο πλευρές.  

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για δεύτερη χρονιά βρισκόμαστε εδώ ως μεγάλοι υποστηρικτές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Το Ράλλυ και η COSMOTE συνδέονται με δύο πολύ συγκεκριμένα στοιχεία. Το ένα είναι η ταχύτητα και το άλλο είναι το θέαμα.

Γι’ αυτό και ήμασταν μέσα σε αυτή τη διοργάνωση αφενός με το COSMOTE fiber, το ταχύτερο δίκτυο  κινητής στην Ελλάδα και αφετέρου μέσα από την COSMOTE TV που ήταν ο επίσημος broadcaster της διοργάνωσης, με ένα συγκεκριμένο pop up κανάλι που δημιουργήσαμε.

Οπότε φέτος ήταν μια εξαιρετική χρονιά, μια διαδρομή που τη διανύσαμε ταχύτατα μαζί και πλέον ανυπομονούμε για τη διοργάνωση του 2023. Ήδη, σαν να ψιλοακούμε τις… μηχανές να παίρνουν μπρος».

Keywords
Τυχαία Θέματα