Από 2 Ιανουαρίου η υποχρεωτική χρήση POS στις λαϊκές αγορές

Η Παναττική Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) ανακοίνωσε ότι από τις 2 Ιανουαρίου θα πραγματοποιείται καθολική εφαρμογή χρήσης POS, (μηχανημάτων αποδοχής πιστωτικών και χρεωστικών καρτών).

Τονίζουν ότι η χρήση τους καθίσταται υποχρεωτική προς όφελος όλων για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση καταναλωτών και πωλητών. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΛΑ:

«Μετά την αργία της Πρωτοχρονιάς όλοι οι πωλητές των λαϊκών αγορών θα βρισκόμαστε κανονικά στις θέσεις μας

από την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024, σε κάθε γειτονιά της πατρίδας μας, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους χιλιάδες Έλληνες καταναλωτές που διαχρονικά μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους αξιοποιώντας ιδανικά το τρίπτυχο, ποιότητα, ποικιλία, καλές τιμές!

Ταυτόχρονα όμως με τη νέα χρονιά υποδεχόμαστε και μια νέα εποχή για τις λαϊκές αγορές με την καθολική εφαρμογή χρήσης Pos, μηχανημάτων αποδοχής πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, που καθίσταται πλέον υποχρεωτική προς όφελος όλων για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση καταναλωτών και πωλητών ικανοποιώντας έτσι ένα διαχρονικό αίτημα του κλάδου μας».

Υπενθυμίζεται ότι μετά από απόφαση των υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Ανάπτυξης, το μέτρο της υποχρεωτικής εγκατάστασης POS επεκτείνεται από 1η Ιανουαρίου του 2024 σε 35 νέες κατηγορίες επαγγελμάτων.

Keywords
Αναζητήσεις
apo-2-ianouariou-i-ypochreotiki-chrisi-pos-stis-laikes-agores.htm
Τυχαία Θέματα