Tα LG Channels επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιό τους στην Ευρώπη εγκαινιάζοντας κανάλι

13:27 24/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Πολύ καλά τα νέα για όσους έχουν τηλεοράσεις  LG σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, καθώς πλέον αποκτούν πρόσβαση σε συναρπαστικά νέα δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια (FAST) με υποστήριξη διαφημίσεων, συμπεριλαμβανομένων των Sony One Channels της Sony Pictures και μιας τεράστιας γκάμας καναλιών από τη Lionsgate.

Με

τα κανάλια Sony One να είναι πλέον διαθέσιμα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία και Φινλανδία και τα κανάλια Lionsgate να είναι διαθέσιμα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Γαλλία, οι κάτοχοι LG Channels και LG Smart TV θα μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερο περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.

Τα διαθέσιμα κανάλια της Sony θα περιλαμβάνουν το Sony One Comedy με το αγαπημένο Seinfeld, το Sony One Thriller TV, με εκπομπές όπως το Breaking Bad, το Sony One Faves με διαχρονικά κλασικά έργα όπως το Bewitched, το Sony One Comedy HITS, με κλασικές κωμωδίες όπως τα Step Brothers και Jerry Maguire, το Sony One Action HITS αφιερωμένο σε ταινίες δράσης και περιπέτειας από κινηματογραφικές επιτυχίες μέχρι αναγνωρισμένες από κριτικούς ταινίες όπως το District 9 και το Men in Black, το Sony One Shark Tank: ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι σόου στον κόσμο, το Sony One Dragons’ Den: το τεράστιο ριάλιτι που βρίσκεται πίσω από το Shark Tank, το Sony One Blacklist: που περιλαμβάνει τη σειρά αστυνομικών θρίλερ.

Χάρη στη συνεργασία με τη Lionsgate, οι τηλεθεατές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας θα μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο πρώτης προβολής για το νέο premium κανάλι LG 1, το οποίο λειτουργεί υπό το εμπορικό σήμα της εταιρείας.

Αυτό θα περιλαμβάνει αποκλειστικά δικαιώματα σε αναγνωρισμένες σειρές όπως το Wong & Winchester και το Paul T. Goldman. Άλλες διαθέσιμες premium εκπομπές θα περιλαμβάνουν τις βραβευμένες με Critics Choice Television Award σειρές Nashville και Boss, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα, Kelsey Grammer. Τα νέα κανάλια της Lionsgate θα περιλαμβάνουν τα εξής: MovieSphere, Wicked Tuna, Are We There Yet, Anger Management, Ghost Hunters, Grace & Frankie και Nashville.

Με μια τεράστια γκάμα φανταστικών κινηματογραφικών καναλιών (όπως τα Great!, Popflix, MovieSphere, Netzkino, Moviedome, WeDo Movies, Rakuten & Pluto TV) και ταινιών που μπορείτε να παρακολουθήσετε on demand, τα LG Channels έχουν κάτι για όλους.

Πέρα από την κινηματογραφική μαγεία, τα αθλητικά κανάλια των LG Channels καλύπτουν αγαπημένους αγώνες, όπως το διεθνές ποδόσφαιρο από το FIFA+, το σπουδαίο τένις από το Tennis Channel ή τους αγώνες αυτοκινήτου από το MTRSPT1. Επιπλέον, grandmasters του σκακιού μάχονται στο Chess TV, με περισσότερο περιεχόμενο να προστίθεται συνεχώς.

Τα LG Channels είναι διαθέσιμα στις έξυπνες τηλεοράσεις LG (μοντέλα LG Smart TV μοντέλα 2016-σήμερα) και η πρόσβαση σε αυτό γίνεται εύκολα πατώντας το ειδικό πλήκτρο στο LG Magic Remote ή μέσω της κεντρικής οθόνης.

Τα LG Channels κατατάσσονται σταθερά μεταξύ των πέντε πιο δημοφιλών εφαρμογών στις έξυπνες τηλεοράσεις LG σε όλες τις περιοχές όπου προσφέρεται η υπηρεσία, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους θεατές. Με τα νέα κανάλια που προστέθηκαν, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν και να απολαύσουν την υπηρεσία, που είναι πλέον έτοιμη να προσφέρει περισσότερο περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα