Kovald: Αναλαμβάνει το Performance Marketing της Premium κάβας Kylix

Η Kovald, εταιρία που πρωτοστατεί στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς του eBusiness και eCommerce στην Ελλάδα, έχει αναλάβει το Performance Marketing της Premium κάβας Κylix, η οποία, ανάμεσα σε άλλα, προσφέρει στους πελάτες της ξεχωριστές ετικέτες σπάνιων κρασιών και αποσταγμάτων από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

O Κωνσταντίνος Lamaj, CEO

& Founder της εταιρίας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η εμπειρία μας στο Performance Marketing ερμηνεύεται σε νέες προκλήσεις & επιτυχημένες συνεργασίες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας, με αφοσίωση, υπηρεσίες Digital Marketing που ανταποκρίνονται στο σύγχρονο και ραγδαίο εξελισσόμενο ψηφιακό περιβάλλον».

Σημειώνεται ότι αποστολή της Kovald είναι είναι η ανάπτυξη της στρατηγικής, εστιασμένη κυρίως στο brand awareness και στις online πωλήσεις του Kylix.gr, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τοπική αγορά. Σκοπός της είναι μέσα από μια σειρά ενεργειών στοχευμένου Performance Marketing, η επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων και η βελτιστοποίηση των διαφημίσεων σε Google και Social Media.

Keywords
Αναζητήσεις
kovald-analamvanei-to-performance-marketing-tis-premium-kavas-kylix.htm
Τυχαία Θέματα