Gadgets: Τέσσερις προτάσεις για αντιμετώπιση της… φθινοπωρινής μελαγχολίας

13:31 27/8/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές δημιουργεί συχνά μια αίσθηση μελαγχολίας. Ποιος είναι λοιπόν ο καλύτερος τρόπος καταπολέμησής της, αν όχι μια ωραία βόλτα για αγορές.

Για να μην πάτε όμως απροετοίμαστοι, σας παρουσιάζουμε 4 προτάσεις που αξίζουν να κερδίσουν την προσοχή σας.

Samsung Galaxy Watch 6: Σχεδιασμός και επιδόσεις πέρα από τον χρόνο

Η Samsung είναι μια εταιρεία

με εκατομμύρια πιστούς πελάτες παγκοσμίως και έρχεται για άλλη μια φορά να θέσει νέα standards στην αγορά των Smartwatches.

Το Samsung Galaxy Watch 6 Classic είναι ένα μοντέρνο smartwatch που θα διακοσμήσει όμορφα τον καρπό του χεριού σου. Έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τον ύπνο σου, τους καρδιακούς παλμούς αλλά και την προπόνησή σου, φροντίζοντας πάντα για την υγεία σου. Επίσης, σε αφήνει να διαλέξεις ανάμεσα από πολλές προσόψεις και να βάλεις την κατάλληλη, με βάση το στυλ και την προσωπικότητά σου.

Η οθόνη του Samsung Galaxy Watch 6 Classic είναι Super AMOLED, για να βλέπεις εύκολα τις θερμίδες που χάνεις, όπως και στοιχεία που αφορούν την γυμναστική και την υγεία σου, ενώ επεξεργαστής της συσκευής είναι ο Exynos W930, ώστε να αποδίδει όπως πρέπει και να σου προσφέρει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την προπόνησή σου, δίχως να κολλάει.

Ο BioActive αισθητήρας που βρίσκεται στο πίσω μέρος του Samsung Galaxy Watch 6 Classic καταγράφει το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα, όπως και τους καρδιακούς σου παλμούς, ενώ παρακολουθεί τον ύπνο σου και σε ενημερώνει αν ξεκουράζεσαι σωστά.

Το λουράκι που συνοδεύει το Samsung Galaxy Watch 6 Classic κουμπώνει και ξεκουμπώνει εύκολα, για να αλλάζεις εύκολα χρώμα ή και σχέδιο, ενώ η μπαταρία του είναι στα 425mAh σε κανονική χρήση και στα 300mAh σε πιο εκτεταμένη.

PlayStation Portal: Ένα PS5 στα… χέρια σου

Εντάξει, αυτό το προϊόν δε μπορείς να το αγοράσεις ακόμα, αλλά η ανυπομονησία μας ήταν τέτοια που δε μπορούσαμε να μη μοιραστούμε τα νέα μαζί σου.

Το PlayStation Portal -το οποίο αρχικά γνωρίσαμε ως Project Q- αποτελεί το νέο φορητό PlayStation σύστημα της SONY, αποτελώντας όμως μία “Remote Play” συσκευή και όχι έναν διάδοχο του PS Vita.

Κοιτάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, βλέπουμε ότι διαθέτει LCD οθόνη 8 ιντσών, η οποία είναι 1080p ανάλυσης και 60FPS και σύμφωνα με τη Sony «παρέχει ευκρινή γραφικά και ομαλό gameplay που μεταδίδεται από το PS5 σας όταν βρίσκεστε μακριά από την τηλεόρασή σας».

Το PS Portal θα διαθέτει κανονικά όλα τα κουμπιά και τα χαρακτηριστικά του DualSense, με λίγα λόγια θα υπάρχει κανονικά haptic feedback, αλλά και υποστήριξη για adaptive triggers.

Η συσκευή δε θα είναι συμβατή με 4G ή 5G, και θα κάνει αποκλειστικά χρήση Wi-Fi για να μεταδώσει τα συμβατά παιχνίδια από το PS5 μέσω της Remote Play λειτουργίας.

Στόχος της Sony είναι το PlayStation Portal να διαθέτει αυτονομία μπαταρίας όσο ένα DualSense χειριστήριο, δηλαδή περίπου 4-8 ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κοστίζει περίπου $199 δολάρια ή €219, αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή για τη χώρα μας η τιμή ή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Sony Bluetooth WF-1000XM5: Ακούστε μόνο όσα έχουν σημασία

Η νέα πρόταση της SONY στα φορητά ακουστικά ονομάζεται WF-1000XM5 και έχεις ως στόχο να προσφέρει κορυφαία ποιότητα ήχου και την καλύτερη εξουδετέρωση θορύβου της αγοράς.

Οι επεξεργαστές ήχου με λειτουργία επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο και τα μικρόφωνα υψηλής απόδοσης τροφοδοτούν την ειδικά σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης, για αναπαραγωγή ευρέως φάσματος συχνοτήτων, βαθιά μπάσα και καθαρά φωνητικά.

Οι υψηλές τους επιδόσεις σε προσκαλούν να βυθιστείς σε έναν ήχο απαράμιλλης ποιότητας που θα σε κάνει να αισθάνεσαι μέσα στο στούντιο καθώς ηχογραφούν οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες, ενώ τα ακουστικά σχεδιάστηκαν για να εφαρμόζουν τέλεια στο εσωτερικό του αυτιού σου και να παραμένουν σταθερά και στη θέση τους ανεξάρτητα από τις δραστηριότητες σου.

Με απόκριση συχνότητας από 20Hz – 20.000Hz απολαμβάνεις εξαιρετική ποιότητα ήχου σε όλο το εύρος και ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής που προτιμάς.

Με τη βοήθεια ενός αλγόριθμου με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, βασισμένο στην επεξεργασία Deep Neural Network (DNN), και σε αισθητήρες οστεομικροφώνου, η φωνή σου θα ακούγεται καθαρή και φυσική, ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο, η δομή μείωσης θορύβου από τον άνεμο θα ελαχιστοποιήσει τυχόν θόρυβο από ριπές ανέμου, έτσι ώστε οι συνομιλητές σου να ακούνε πάντα τι λες.

Τέλος, προσφέρουν σημαντική αυτονομία, με 8 ώρες φόρτισης στα ακουστικά σου και 16 ώρες στη θήκη για ένα σύνολο 24 ολόκληρων ωρών ακρόασης.

Hero11 Black: Η πιο ισχυρή κάμερα της GoPro

Η τελευταία μας πρόταση απευθύνεται και σε όσους γύρισαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές αλλά και σε εκείνους που ετοιμάζονται τώρα για τις εξορμήσεις τους.

Η Hero 11 Black σας προ(σ)καλεί να απαθανατίστε τις περιπέτειες σας με την βοήθεια της πιο ισχυρής κάμερας της GoPro μέχρι στιγμής.

Διαθέτει μπροστινή και πίσω LCD οθόνη που σας επιτρέπει να αποτυπώσετε τέλεια τις λήψεις σας, αλλά και έναν νέο αισθητήρα εικόνας που αποδίδει το υψηλότερο και ευρύτερο οπτικό πεδίο που έχει υπάρξει ποτέ σε μία κάμερα HERO. Το αποτέλεσμα είναι υψηλότερη ποιότητα εικόνας, καλύτερη σταθεροποίηση βίντεο και ευελιξία να μετατρέπετε τα πλάνα σας σε ευρείες κινηματογραφικές λήψεις ή πολύ ψηλές κάθετες λήψεις για να τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο 5.3K και οι φωτογραφίες 27MP σας βοηθούν να ξαναζήσετε τις καλύτερες στιγμές σας με εκπληκτική λεπτομέρεια, ενώ η βραβευμένη με Emmy σταθεροποίηση HyperSmooth 5.0 με το Horizon Lock διατηρεί τα πλάνα στην ευθεία ακόμα και αν η κάμερα σας περιστρέφεται 360°.

Η Hero11 Black σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στη λήψη χρώματος 8-bit ή 10-bit. Με δυνατότητα προβολής πάνω από 1 δισ. χρώματα, τα χρώματα 10-bit προσφέρουν βελτιωμένο βάθος χρώματος, πιο ομαλές διαβαθμίσεις και περισσότερο ρεαλισμό στα βίντεο σας.

Keywords
Αναζητήσεις
gadgets-tesseris-protaseis-gia-antimetopisi-tis-fthinoporinis-melagcholias.htm
Τυχαία Θέματα