Eurobank: Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης – Μπροστά για ένα καλύτερο μέλλον

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, κ. Γιώργος Ζανιάς, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων Βορειοανατολικής Αττικής & Κεντρικής Ελλάδας, κ. Γιώργο Κεφάλα και τον Διευθυντή Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Ειδικών Έργων, κ. Πάνο Καρδάση, επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Σκούρτων στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας.

Κατά την επίσκεψη, ο κ. Γ. Ζανιάς συζήτησε με τους μαθητές για την αποταμίευση, ως μια ευρύτερη στάση

ζωής καθώς και για την αξία της στη διαμόρφωση καλύτερων οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών συνθηκών. Ευχαρίστησε τον Διευθυντή του Σχολείου, κ. Παναγιώτη Γκέκα και τα παιδιά, τα οποία, τιμώντας την ημέρα, είχαν προετοιμάσει θεατρικό σκετς μεταφορά του παραμυθιού Η τσεπούλα και ο κουμπαράκος, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το 2009 από την κα Κυριακή Τρακάδα.

Παρουσίασαν, επίσης, τραγούδι με θέμα Αποταμίευση, ενώ παρέλαβαν τους παραδοσιακούς κουμπαράδες της Τράπεζας. Κατόπιν αιτήματος του σχολείου, που λειτουργεί σε μια επιβαρυμένη από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού περιοχή, η Eurobank υποστήριξε τη δημιουργία μιας τοιχογραφίας στο σχολείο. Τo έργο εμπνεύστηκε, επιμελήθηκε και φιλοτέχνησε η ζωγράφος κα Αλεξάνδρα Μπενάκη, σε μια εικαστική παρέμβαση που θέτει στο επίκεντρο τη δύναμη της μεταμόρφωσης και της ομαδικότητας για ένα καλύτερο αύριο.

Παράλληλα, η Τράπεζα προχώρησε στη δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο σχολείο, συμβάλλοντας στο έργο της Πολιτείας για την κάλυψη αναγκών μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού.

Keywords
Αναζητήσεις
eurobank-pagkosmia-imera-apotamiefsis--brosta-gia-ena-kalytero-mellon.htm
Τυχαία Θέματα