DOTSOFT: Η ελληνική καινοτομία στα καλύτερά της – Μεταμορφώνει τις έξυπνες πόλεις

Η DOTSOFT έχει αναδειχθεί ως πρωτοπόρος εταιρεία πληροφορικής με μακρά τεχνογνωσία και εμπειρία στην ανάπτυξη και υποστήριξη σύνθετων έργων πληροφορικής, διευρύνοντας τα όρια και επαναπροσδιορίζοντας τι είναι δυνατό. Με τη δέσμευσή της στην καινοτομία, την τεχνολογία αιχμής και μια ταλαντούχα ομάδα ειδικών, η DOTSOFT έχει γίνει κινητήρια δύναμη στη διαμόρφωση του μέλλοντος, με σημαντικό αντίκτυπο στο ελληνικό επιχειρηματικό τοπίο. Η αφοσίωση

της DOTSOFT στην αριστεία και η ικανότητά της να προσαρμόζεται στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τεχνολογικό τοπίο την έχουν τοποθετήσει ως βασικό παίκτη στην ελληνική τεχνολογική σκηνή, με ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον μπροστά.

Με έτος ίδρυσης το 2000, η DOTSOFT αναπτύσσεται σταθερά και επεκτείνει τις δραστηριότητές της, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε πελάτες τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία σύνθετα έργα στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αξιοποιώντας την ιδιαίτερη τεχνογνωσία που κατέχει στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής. Ως Integrator η εταιρεία δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στις σωστές διαδικασίες υλοποίησης των έργων που ξεκινάνε από την ιδέα και το σχεδιασμό της ως την τελική υλοποίηση και παράδοση ενός σωστού και λειτουργικού έργου στον τελικό πελάτη. Βασικό χαρακτηριστικό της συνολικής της δράσης αποτελεί η ανάδειξη της καινοτομίας ως δομικού στοιχείου για το σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων έξυπνων και βιώσιμων πόλεων.

Το χαρτοφυλάκιο της DOTSOFT περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα έργων, από εφαρμογές web και mobile έως λύσεις λογισμικού για επιχειρήσεις. Παρέχει μια σειρά λύσεων όπως το – e-business, e-government & mobile government, digi-culture, e-tourism και Smart and Sustainable cities. Η εταιρεία ακολουθεί μια πελατοκεντρική προσέγγιση, συνεργαζόμενη στενά με τις επιχειρήσεις για να κατανοήσει τις απαιτήσεις τους και να αναπτύξει λύσεις που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους τους. Αυτή η εξατομικευμένη προσέγγιση βοήθησε την DOTSOFT να δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της, οι οποίοι εμπιστεύονται την εταιρεία για την παροχή αξιόπιστων και αποτελεσματικών λύσεων.

Η DOTSOFT έχει ενταχθεί στο Δίκτυο Συνεργατών του AWS με εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό και είναι εγγεγραμμένη στις “Διαδρομές” Λογισμικού και Υπηρεσιών για να αναπτύσσει λογισμικό που τρέχει ή/και είναι ενσωματωμένο με το AWS και να παρέχει συμβουλευτικές, επαγγελματικές, διαχειριζόμενες και προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες στους πελάτες της. 

Το όραμα της εταιρείας από τα πρώτα βήματά της ήταν η ανάπτυξη μιας λύσης βασισμένης σε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και ανάλυσης μεγάλων δεδομένων (big data) που θα λειτουργεί στο ιδιαίτερο περιβάλλον των ελληνικών Δήμων ξεπερνώντας τις δυσκολίες που υπάρχουν. Ξεκίνησε την ανάπτυξη της δικής της πλατφόρμας διαχείρισης και αξιοποίησης δεδομένων “έξυπνης” πόλης το 2015 και σήμερα πάνω από τριάντα ελληνικές πόλεις την αξιοποιούν καθημερινά. Σε συνεργασία με την e-trikala AE και τον Δήμο Τρικκαίων η DOTSOFT εγκαινίασε το πρώτο κέντρο λειτουργίας έξυπνης πόλης στην Ελλάδα αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της αλλά και την εμπειρία των στελεχών της αναπτυξιακής δημοτικής επιχείρησης στον σχεδιασμό ενός ευέλικτου και παραγωγικού κέντρου λειτουργίας. Στην ουσία έφερε τις “έξυπνες” πόλεις στην Ελλάδα.

Κοιτάζοντας μπροστά, η DOTSOFT συνεχίζει να διευρύνει τα όρια και να εξερευνά νέες ευκαιρίες. Η εταιρεία παραμένει αφοσιωμένη στο να παραμένει στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων και να παρέχει στους πελάτες της λύσεις τελευταίας τεχνολογίας. Με μια ταλαντούχα ομάδα επαγγελματιών και μια ισχυρή εστίαση στην ικανοποίηση των πελατών, η DOTSOFT, η εταιρεία που έκανε πραγματικότητα τις “έξυπνες” πόλεις, είναι σε θέση να καταφέρει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον.

Keywords
Αναζητήσεις
dotsoft-i-elliniki-kainotomia-sta-kalytera-tis--metamorfonei-tis-exypnes-poleis.htm
Τυχαία Θέματα