Φωτογραφία των Sony Xperia Z και ZL

18:36 3/1/2013 - Πηγή: GameSide

Διέρρευσε φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται τα νέα smartphones της Sony, Xperia Z και ZL.

Φαίνεται ότι οι εταιρίες είναι σε εγρήγορση για να προλάβουν την CES (Consumer Electronics Show) η οποία θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες και κάθε χρόνο οι περισσότερες εταιρίες προσπαθούν να κλέψουν την παράσταση, παρουσιάζοντας

τα… “δυνατά χαρτιά” τους.
Κάτι τέτοιο μοιάζει να ετοιμάζει και η Sony η οποία εδώ και καιρό ασχολείται πάνω σε δύο νέα high-end smartphones ή για την ακρίβεια tabletphones (ή phablets αν προτιμάτε) τα οποία θα είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρίας να κάνει την είσοδό της σε αυτήν την κατηγορία. Ίσως να έχετε ακούσει ξανά για αυτές τις συσκευές με τα κωδικά ονόματα “Yuga” και “Odin” αντίστοιχα.
Πάμε να δούμε, όμως, αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους. Ή καλύτερα τις φήμες που ακούγονται γύρω από αυτά. Ξεκινώντας, ίσως, από το πιο εντυπωσιακό τους χαρακτηριστικό , ενσωματώνουν και τα δύο οθόνη 5 ιντσών IPS LED-backlit που κάνει χρήση της βελτιωμένης τεχνολογίας Mobile Bravia Engine (enhanced) με ανάλυση 1920 x 1080 pixels. Επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core στο 1.5GHz, chip γραφικών Adreno 320 και μνήμη RAM στα 2GB. Ενώ η κάμερα θα είναι στα 13MP με φακό τεχνολογίας Exmor RS. Η μόνη διαφορά που μπορούμε να διακρίνουμε στις δύο συσκευές, εκτός από το περιμετρικό περιθώριο (bezel) γύρω από την οθόνη, είναι ότι το Xperia ZL έχει την εμπρόσθια κάμερα στο κάτω μέρος και δεξιά όπως το κοιτάμε.
Αλήθεια ή φήμες; Υπομονή μερικές μερούλες και θα απαντηθούν όλα.

Φωτογραφία των Sony Xperia Z και ZL

Keywords
Τυχαία Θέματα