Στάχτη 1.200 στρέμματα μαριχουάνας! [video]

Goodbyte

Η μεγαλύτερη φυτεία μαριχουάνας που έχει ανακαλυφθεί ποτέ στο Μεξικό παραδόθηκε στις φλόγες από τις Αρχές. Η χασούρα υπολογίζεται σε εκατομμύρια!

Είναι γνωστό πως στο Μεξικό, τα ναρκωτικά είναι κάτι παραπάνω από τρόπος ζωής. Οι συμπλοκές με τις Αρχές είναι σχεδόν καθημερινές, όπως και τα θύματα από αυτόν τον πόλεμο. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, ο “καλός” επιχειρηματίας κρίνεται και από την οργάνωση του.

Οι Αρχές λοιπόν ανακάλυψαν μια τέτοια επιχείρηση, προ μηνών, και αφού έμειναν άναυδοι από το μέγεθος, τελικά την κατέστρεψαν. Και πως να μην μείνεις “κάγκελο” όταν η φυτεία

μαριχουάνας είναι 1.200 στρέμματα μέσα σε μια έρημο και προφανώς φαίνεται ακόμα και από δορυφόρο!

Ανακάλυψαν πως πέρα από το “μόνιμο προσωπικό” της φυτείας, δηλαδή τύπους με όπλα και “σκλάβους” να προσέχουν την καλλιέργεια, ο ιθύνων νους τα είχε σκεφτεί όλα: προστασία από τον ήλιο με αυτόματη ύδρευση για να έχουμε καλή σοδειά…

Όλα αυτά αποτελούνε παρελθόν όμως αφού η φωτιά που άναψε η αστυνομία δεν άφησε τίποτα. Το κόστος υπολογίζεται γύρω στα 160.000.000 δολάρια όμως το μόνο σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι εκεί πέρα έφυγαν από την περιοχή με… χαμόγελο από το ντουμάνι!

Το παρόν άρθρο Στάχτη 1.200 στρέμματα μαριχουάνας! [video] αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα