Παρουσίαση Biogrify.com

18:15 7/8/2012 - Πηγή: GoodByte

Το Biogrify είναι ένα social network για την δημιουργία infographics σχετικά με τη ζωή. Βρείτε, ακολουθήστε, συνδεθείτε, μοιραστείτε στιγμές της ζωής σας. Τα παραπάνω λόγια μέσα σε 2 προτάσεις δηλώνουν το τι είναι το Biogrify.

Προς το παρών το νέο social network είναι σε κλειστή beta φάση αλλά το Goodbyte.gr κατάφερε και πήρε Invite για να το δει και από μέσα. Προς το παρών ο μόνος τρόπος για να γραφτείς είναι

μέσω Facebook ή Twitter αλλά σύντομα θα έρθει και τρόπος για εγγραφής μέσω email.

Tο Biogrify έρχεται για να ενώσει τη ζωή σας με τα Infographics αφού με ωραία τυπογραφία και style, το οποίο μπορείτε να κρίνετε και από το logo, θα αποτυπώσει τη ζωή σας και θα την μεταφέρει στους followers σας. Το νέο Social Network δεν έρχεται ούτε θέλει να αντικαταστήσει το Facebook ή το Twitter λογαριασμό σας αλλά να δουλέψει συμπληρωματικά με αυτό αφού σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε post ή να twittarete αυτά που γράφετε στο Biogrify τα οποία θα αναλύσουμε πιο κάτω.

Καταρχήν μπαίνοντας στο κεντρικό site καταλαβαίνεις πως οι άνθρωποι που είναι πίσω από το site έχουν περίσσιο style και είναι καλοί designers. Ενώ στα δεξιά θα δεις ένα κουμπί όπου μπορεί ο χρήστης να δώσει τις δικές του ιδέες και προτάσεις για το site. Πράγμα που βοηθάει τους developers να δημιουργήσουν πράγματα που θα αρέσουν στους χρήστες.

Το νέο Social Network είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα που έχουμε επισκεφτεί ανα καιρούς. Δεν είναι βασισμένο τόσο στη σύνδεση με άλλους χρήστες ή στο πλούσιο περιεχόμενο αλλά σε γεγονότα σημαντικά για εσένα. Για παράδειγμα πόσες μέρες έχουν μείνει μέχρι τα γενέθλια σου ή πότε πήρες το πτυχίο κτλπ. , επιπλέον δίνει έμφαση και σε ρητά / αποφεύγματα που μπορεί να σε έχουν εμπνεύσει και θέλει να τα μοιραστείς.

Αυτό το καταφέρνει μέσω της επιλογής Create όπου δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργήσει ένα post τύπου Time Since/Until , Time Spent Number (of) ή ένα Quote όπως είπαμε πιο πάνω (βέβαια αυτό θα αλλάξει καθώς θα προστεθούν πολλές παραπάνω επιλογές όπως μου λένε οι πληροφορίες μου).

Time Since/Until – με αυτό το τύπο ο χρήστης δημιουργεί ένα αντίστροφο ή κανονικό μετρητή όπου γράφει ένα σημαντικό ή ασήμαντο γεγονός για εκείνο.
Time Spent Number (of) – σε αυτό το τύπο post ο χρήστης γράφει το συνολικό χρόνο που έχει περάσει πχ για να πάρει το δίπλωμα αυτοκινήτου ή το πτυχίο από το πανεπιστήμιο.
• Quote – Τέλος το ρητό, σε αυτό το τύπο ο χρήστης μπορεί να γράψει ένα ρητό ή απόφευγμα από τον αγαπημένο του φιλόσοφο ή μη και να το μοιραστεί με τους followers του.

Το Biogrify δίνει στον χρήστη και την δυνατότητα να κάνει ένα απλό Post όπου μπορεί να γράψει κάτι και να το μοιραστεί με τους followers του και να τους ενημερώσει για κάτι.

Οι άνθρωποι πίσω από το Biogrify είναι ανοιχτοί στο feedback ενώ ήδη έχουν γράψει πως ετοιμάζονται να εισάγουν στην πλατφόρμα του Biogrify νέες λειτουργίες που κινούνται προς τον τομέα του Infographic μιας και είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτ

Keywords
Τυχαία Θέματα