Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης! [study]

Goodbyte

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης περιλαμβάνουν τα στοιχεία εκείνα τα οποία θα οδηγήσουν στην καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού.

Και αν τα αρχικά αυτά στοιχεία ονομάστηκαν από τον Ευαγγελιστή Ιωάννη “θάνατος”,”πείνα”, “λοιμός” και “πόλεμος”, σήμερα οι ειδικοί τα κατονομάζουν “πυρηνικός πόλεμος”,”κλιματική αλλαγή”, “αρρώστια” και “εξεγερμένες μηχανές”.

Κοσμολόγοι και φιλόσοφοι με αυτή τους την έρευνα έχουν τραβήξει φυσικά τα βλέμματα και έχουν αποκτήσει δημοσιότητα, αφού εντός μικρής ανάλυσης, και σε αρκετά σημεία μπόλικη φαντασία, δείχνουν πως ο κόσμος αν

καταστραφεί θα καταστραφεί από αυτούς τους “καβαλάρηδες”.

Οκ, τα τρία πρώτα έχουν κάποιο νόημα. Εάν για παράδειγμα ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος ναι κατά πάσα πιθανότητα λίγοι, και μεταξύ αυτών δεν θα είμαστε εμείς, τα ζήσουν. Το ίδιο ισχύει και για μια αρρώστια η οποία “τυχαία” μπορεί να ξεφύγει από κανένα εργαστήριο. Για την πείνα… ας ρωτήσουμε εκεί στην Αφρική. Γιατί μάλλον έχει εγκατασταθεί εκεί μόνιμα ο “τρίτος” αυτός καβαλάρης.

Όσο για την εξέγερση των ρομπότ, εντάξει είναι scifi καθαρό αλλά ας το έχουμε εκεί κάπου στο μυαλό μας να υπάρχει (για να γελάμε μάλλον πιο πολύ). Μια απορία μόνο: το να συγκρουστούμε με κανέναν από τους “άπειρους μετεωρίτες” του διαστήματος δεν παίζει σαν σενάριο;

Και δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν τόσοι και τόσοι λόγοι για να πιστέψει κανείς πως αυτό είναι το στοιχείο που θα μας φέρει στην καταστροφή. Και μην πάτε πολύ μακριά… ακόμα υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν πως στο Cern οι μασόνοι έφτιαξαν μαύρη τρύπα! Αν είσαι καταστροφολόγος όλο και κάτι θα βρεις… πάντα!

Το παρόν άρθρο Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης! [study] αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα