Λίγο πριν την συνέντευξη Τύπου της NASA! [video]

Goodbyte

Λίγες ώρες πριν την πολυσυζητημένη συνέντευξη Τύπου της NASA είναι αναγκαία λίγα σχόλια για το τι περιμένουμε να ακούσουμε και να θέσουμε τέλος σε πρόσφατες φήμες!

Οι δηλώσεις αρκετών ερευνητών εδώ και λίγες βδομάδες περί “ανακαλύψεων που θα φέρουν τα πάνω κάτω” δημιούργησαν ελπίδες για πολλούς πως πράγματι θα ακούσουμε κάτι το συγκλονιστικό. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι, όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της όλης αποστολής του Curiosiy.

Η αυριανή συνέντευξη Τύπου θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα

και θα αφορά την αξιολόγηση κυρίως του Curiosity, το οποίο αυτή την στιγμή μπορεί και χρησιμοποιεί όλα τα προσαρτημένα εργαστηριακά εργαλεία με τα οποία έχει εφοδιαστεί. Ναι κάνει δουλειά, μάλιστα έχει ανακαλύψει ορισμένες οργανικές ενώσεις οι οποίες συνιστούν την “ζωή” όμως δεν αποτελούν “ζωή”. Πέρα από αυτό έχει παρατηρήσει το περιβάλλον με τρόπο που συμβαίνει για πρώτη φορά και ήδη από γεωλογικής άποψης φαίνεται πιθανόν κάποτε να έρεε νερό στον Κόκκινο Πλανήτη.

Όμως σαφείς ενδείξεις δεν υπάρχουν. Το διαστημικό αμαξίδιο που κόστισε περίπου 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια μόλις άρχισε την αποστολή του λένε οι ειδικοί. Η μέρα που θα ακούσουμε τα “καλά” τα νέα έρχεται…

Απλά δεν είναι η αυριανή!

Το παρόν άρθρο Λίγο πριν την συνέντευξη Τύπου της NASA! [video] αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα