iMac, τα πρώτα Benchmarks καταφτάνουν!

Goodbyte

Μία μέρα μετά την κυκλοφορία του νέου iMac στην αγορά, και αφού τον κάναμε κομμάτια εδώ, πάμε τώρα να δούμε και πως τα πάει επί της ουσίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα Benchmarks, ο iMac των 21.5″ δείχνει να είναι 10-25% ταχύτερος από το προηγούμενο μοντέλο. Καλά τα “λούσα” δε λέω, αλλά αν πληρώνεις για ένα desktop πάνω από 1400 ευρώ περίπου(γύρο στα 1450 ευρώ υπολογίζεται η αρχική τιμή του στην Ελλάδα), το λιγότερο που περιμένεις είναι να αποδίδει τα μέγιστα…

Πιο συγκεκριμένα, το 10% αναφέρεται στα μικρότερα μοντέλα των 21.5″ που φορούν τις μικρότερες ενσαρκώσεις του Intel Ivy Bridge(τετραπύρινοι Core i5 και Core i7), και όσο προχωράμε προς τα πάνω, αυτό το ποσοστό δείχνει να διευρύνεται και να φτάνει μέχρι και το 25%, σε σχέση πάντα με τα μοντέλα του 2011.
.

To μόνο που μας μένει τώρα, είναι να δούμε πως θα τα πάνε και τα μοντέλα των 27″ σε περίπου 2-3 βδομάδες που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, αλλά και τα νέα Mac mini, αν και δεν νομίζω να πιστεύετε πως θα μας απογοητέυσουν, τουλάχιστον στον τομέα του σχεδιασμού και των επιδόσεων. Αναμένουμε δε και την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου Mac Pro, η οποία έχει καθυστερήσει αρκετά να αναβαθμιστεί, και αποτελεί ένα “κτήνος” επιδόσεων για την Apple.

Παρακάτω, θα δείτε το σχετικό “σκοράρισμα” των νέων iMac 21.5″, σε σύγκριση με τα περσινά μοντέλα.

Το παρόν άρθρο iMac, τα πρώτα Benchmarks καταφτάνουν! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα