iPhone, Η νέα οθόνη 4 ιντσών προσφέρει μία επιπλέον σειρά εικονιδίων

09:15 8/8/2012 - Πηγή: GoodByte

Πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο την 12η Σεπτέμβρη και όσο δεν βλέπουμε ανακοίνωση από την Apple για το keynote όπου και θα αποκαλύψει το νέο iPhone..τρελαινόμαστε! Από ότι φαίνεται όμως δεν είμαστε μόνο εμείς!

Όπως αναφέρουν πολλές φήμες, το νέο iPhone θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη που θα φτάνει τις 4 ίντσες. Όμως, η αύξηση αυτή δεν μπορεί να είναι αυθαίρετη, αλλιώς η Apple

θα νιώσει την οργή των Developers που θα πρέπει να αλλάξουν όλα τα γραφικά στοιχεία των εφαρμογών τους.

Για να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα, η αύξηση θα γίνει μόνο σε μία διάσταση, στο μήκος. Έτσι η φημολογούμενη ανάλυση θα είναι 1136 x 640 ώστε και να είναι μεγαλύτερη η οθόνη και να μην χρειαστούν αλλαγές σε όλες τις εφαρμογές. Μάλιστα, η νέα αυτή ανάλυση θα δώσει την δυνατότητα στον χρήστη να έχει άλλη μία σειρά από εικονίδια σε κάθε σελίδα.

Στο 9to5mac, δεν άντεξαν και χρησιμοποίησαν έναν emulator, ώστε να δουν αν η θεωρία γίνεται πράξη. Πράγματι, η έκδοση 6 χρησιμοποιεί όλο το νέο διαθέσιμο χώρο προβάλλοντας συνολικά 20 εικονίδια που καταλαμβάνουν μία επιπλέον σειρά φτάνοντας τις 5.

Σημαντικό είναι πως μόνο στην παραπάνω ανάλυση το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό, κάτι που κάνει την χρήση της ακόμα πιο πιθανή. Φυσικά, απόλυτα σίγουρα θα ξέρουμε σε περίπου ένα μήνα οπότε ο Tim Cook και η παρέα του βρεθούν on stage! Υπομονή και καλά μπάνια!

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα