iPhone 6 για τους πολλούς και Plus για τους τρελούς (;)

Goodbyte

Είχα σήμερα την πρώτη μου επαφή με το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus και τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Όπως διάβαζα και στα πρώτα reviews, το “μικρό” 6 είναι ένα πολύ ελαφρύ και λεπτό, μεγάλο iPhone. Για το Plus δεν έχω λόγια…

Βρίσκομαι από χθες το βράδυ στο Newcastle της Αγγλίας και σήμερα δεν έχασα την ευκαιρία να επισκεφτώ το

τοπικό Apple Store για να πάρω μια πρώτη γεύση από τα νέα iPhone 6.

Όπως δείχνουν και οι προ-παραγγελίες, το iPhone 6 θα τα πάει περίφημα σε πωλήσεις. Είναι λογικό. Είναι το πιο σύγχρονο iPhone όλων των εποχών, με καλύτερη μπαταρία, μεγάλη οθόνη, όμορφο design και ένα λειτουργικό που θυμίζει Android πιο πολύ από ποτέ. Μεγάλο μείον η εξοχή της κάμερας, η οποία μάλιστα μοιάζει πολύ πιο πλαστική απ’ ότι θα έπρεπε. Γενικότερα, η συσκευή ίσως λόγο βάρος ή λόγο υλικών μοιάζει λιγότερο premium από τους προκατόχους της.

Το iPhone 6 Plus από την άλλη μεριά, πρέπει να είναι η μεγαλύτερη αποτυχία της Apple μετά… το Newton. Δυστυχώς για την ίδια την εταιρεία, δεν υπάρχει δεύτερος Steve για να τη σώσει. Και αν αληθεύουν οι φήμες ότι θα δούμε και iPad Pro, δηλαδεί ακόμα περισσότερα μοντέλα, δεν είναι μακριά οι εποχές που αντί για λίγες και επιλεγμένες συσκευές, η Apple έβγαζε δεκάδες ηλίθια μοντέλα που αποτύγχαναν παταγωδώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα