iPad, Τρομακτική αύξηση στην ταχύτητα του δικτύου

Το νέο iPad, το οποίο θα βρίσκεται στην χώρα μας την Παρασκευή, εκτός απο την νέα αναβαθμισμένη GPU και οθόνη, διαθέτει και αναβαθμισμένους πομποδέκτες. Και μπορεί το LTE να μην μας αφορά, όμως ακόμα και στην 3G σύνδεση, το νέο iPad θα αποδίδει καλύτερα.

Πιο συγκεκριμένα, στα ελληνικά 3G δίκτυα, το iPad 2

είχε την δυνατότητα να “πιάσει” ταχύτητες έως και 7.2 mbps, ενώ το νέο μοντέλο θα είναι ικανό να αγγίξει, θεωρητικά πάντα, τα 42.2 mbps. Στην πράξη βέβαια οι ταχύτητες είναι μικρότερες, αλλά η διαφορά είναι αισθητη. Για του λόγου το αληθές, στην απέναντι πλευρά του ατλαντικού, έκαναν ένα τεστ, όπου συγκρίνουν τις ταχύτητες που πιάνουν τα 3 μοντέλα iPad που κυκλοφορούν στην αγορά. Φυσικά, το νέο iPad συνδέεται σε LTE δίκτυο, αλλά και πάλι, σε 3G η διαφορά θα ήταν υπαρκτή και εμφανής.

Παρ΄όλα αυτά, μην βασιστείτε σε ένα και μόνο βίντεο για να κρίνετε. Εάν θέλετε την 3G έκδοση του νέου tablet της Apple, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε σε κάποιο κατάστημα και να δοκιμάσετε την συμπεριφορά και την ταχύτητα της νέας συσκευής σε κάποιο 3G δίκτυο!

Keywords
Τυχαία Θέματα