Δύο πράγματα που πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε το νέο iPad!

Σε λιγες ωρες θα βρισκόμαστε έξω από κάποιο κατάστημα στο κέντρο ώστε να πάρουμε τα χέρια μας το νέο tablet της Αpple. Πριν το πάρετε όμως έχουμε να σας μεταφέρουμε 2 πληροφορίες που θα σας φανούν σίγουρα χρήσιμες!

Όπως ξέρετε, το νέο iPad έχει κυκλοφορήσει εδώ και μία εβδομάδα περίπου στις Η.Π.Α και σε μερικές άλλες χώρες. Έπειτα από μερικά τεστ διαπιστώθηκε από τα παιδιά στο iLounge ότι η φόρτιση της συσκευής συνεχίζεται για περίπου μία ώρα αφότου δείτε την ένδειξη 100%. Πιο συγκεκριμένα,

In an email exchange with iLounge, DisplayMate President Ray Soneira indicated that the third-generation iPad—when connected to power via the included Apple 10W Power Adapter—actually continued to draw 10W of power for up to one hour after reaching what is reported by iOS as a full 100% charge

Οπότε από εδώ και στο εξής, όταν φορτίζεται την ταμπλέτα σας να θυμάστε να την αφήνετε μία ώρα στην πρίζα παραπάνω! Και μην ξεχάσετε να αποσυνδέσετε τον φορτιστή απο την πρίζα όταν τελειώσετε!

Η επόμενη λεπτομέρεια που πρέπει να έχετε κατά νου, αφορά στο smart cover. Πιο συγκεκριμένα, εάν είχατε αγοράσει ένα από τα πρώτα Smart Covers που κυκλοφόρησαν μαζί με το iPad 2, πριν από ένα χρόνο, υπάρχει περίπτωση να μην συνεργάζεται με το νέο iPad λόγω κάποιο προβλήματος πόλωσης. Στις επόμενες φουρνιές, το πρόβλημα λύνεται από μόνο του. Το Businessinsider αναφέρει πως οι χρήστες με αυτό το πρόβλημα μπορούν να αλλάξουν το Smart Cover τους με ένα καινούριο. Ελπίζουμε οι αντιπρόσωποι της Apple να κρατήσουν την ίδια στάση και στην χώρα μας!

Θα τα ξαναπούμε σε λίγες ώρες, με το iPad ανά χείρας!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GoodByte