Samsung GT-i9300, Είναι αυτό το Samsung Galaxy S 3; [leak photo]

Μια φωτογραφία που μας έρχεται από το Phonearena.com δείχνει μια νέα συσκευή, κατασκευής Samsung, η οποία ονομάζεται Samsung GT-i9300. Το νούμερο ταιριάζει με το Samsung Galaxy S III, αφού το i9250 ήταν το Samsung Galaxy

Nexus και i9100 το Samsung Galaxy S II. Σας αρέσει;

Παρατηρώντας τη φωτογραφία, αυτό που γίνεται εμφανές είναι το μεγάλο πάχος του πλαισίου της συσκευής. Σύμφωνα με τις ως τώρα φήμες, το πλαίσιο της οθόνης του νέου Samsung Galaxy S III, θα είναι πολύ μικρό και κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με την “δική” μας συσκευή.

Αν παρατηρήσετε ακόμα καλύτερα πάντως, γύρω από τη συσκευή μοιάζει να υπάρχει ένα προστατευτικό πλαστικό! Δηλαδή αυτή η φωτογραφία μπορεί να παρουσιάζει το κινητό μαζί με την θήκη του, χωρίς και πάλι πάντως, το πλαίσιο να γίνεται πολύ μικρό.

Σύμφωνα με αυτά που περιμένουμε, το i9300 που βλέπουμε στη φωτογραφία δεν είναι το νέο Samsung Galaxy S III, αλλά ένα νέο μοντέλο της Sammy, που θα κινηθεί σε χαμηλότερη κατηγορία. Αξίζει να προσέξουμε το γραφικό περιβάλλον της συσκευής, το οποίο εμφανίζει το ανανεωμένο TouchWiz για Android Ice Cream Sandwich και το σήμα της κορεάτικης εταιρείας που για πρώτη φορά βρίσκεται στο κάτω μέρος.

Επίσης σημαντική είναι η ύπαρξη εφαρμογών όπως το S-Memo και το S-Planner, τις οποίες μέχρι σήμερα είχαμε γνωρίσει μόνο μέσα από το Samsung Galaxy Note και κατά συνέπεια θα πρέπει να περιμένουμε την ύπαρξη ή τουλάχιστον την υποστήριξη του ειδικού στυλό S-Pen από αυτή τη συσκευή.

Αν αυτό δεν είναι το νέο Samsung Galaxy S III, τότε αυτό που περιμένουμε να γνωρίσουμε στην παρουσίαση του Απριλίου είναι το i9500. Τι λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα