Ανακοινώθηκε το Batman: Arkham Origins

20:41 9/4/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Η Warner Bros ανακοίνωσε μέσω του περιοδικού Game Informer το τρίτο μέρος της σειράς Batman: Arkham, το οποίο πρόκειται για prequel και φέρει το όνομα Origins. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Warner Bros. Games

Montreal και όχι από την Rocksteady όπως συνέβη με τα δύο προηγούμενα.

Ο τίτλος ο οποίος μας παρουσιάζει τον Batman σε νεαρή ηλικία ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με οκτώ από τους καλύτερους δολοφόνους του κόσμου -συμπεριλαμβανομένου του Deathstroke. θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους για Wii U, Playstation 3, Xbox 360 και PC.Αν και η Rocksteady δεν συμμετέχει στην ανάπτυξη του τίτλου, η Warner Bros. Games Montreal έχει στη διάθεση της την τροποποιημένη Unreal Engine που είχε φτιάξει η πρώτη ώστε να μπορέσει να αποδώσει ικανοποιητικά τον κόσμο του Arkham.

Μάλιστα, την ίδια μέρα θα διατεθεί για τα 3DS και PS Vita το Batman: Arkham Origins Blackgate, ένα 2.5D παιχνίδι δράσης και εξερεύνησης σε στυλ Metroid. Το Arkham Origins Blackgate βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Armature Studio και θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Arkham Origins.

Keywords
Τυχαία Θέματα