Sony Xperia, Ποια θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 Jelly Bean;

Goodbyte

Μπορεί να πέρασαν μόλις 6 μήνες από την αρχή της αναβάθμισης των μοντέλων Xperia σε Ice Cream Sandwich, αλλά η εταιρία ανακοίνωσε πριν από λίγο τα σχέδια της για αναβάθμιση στο Android 4.1 Jelly Bean.

Οι πιο πρόσφατες συσκευές της Sony, το Xperia

T, TX και V θα ξεκινήσουν να αναβαθμίζονται στα μέσα του πρώτου τριμήνου του 2013, δηλαδή μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ τα μοντέλα Xperia S, Xperia acro S, Xperia ion, Xperia P, Xperia go και Xperia J θα αναβαθμιστούν και αυτά, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάποιο χρονικός ορισμός για το πότε. Η Sony θα μας ενημερώσει στο άμεσο μέλλον σχετικά με τις αναβαθμίσεις αυτών των μοντέλων.

Όσον αφορά τη σειρά Xperia 2011 δυστυχώς όπως αναφέρει εκπρόσωπος της Sony μετά από διεξοδικό έλεγχο δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για αναβάθμιση πέρα του Ice Cream Sandwich. Ευτυχώς η Sony θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα μοντέλα αυτά, με νέα firmwares που θα λύνουν προβλήματα άμα αυτά προκύψουν.

Το παρόν άρθρο Sony Xperia, Ποια θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 Jelly Bean; αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα