iPhone 5, Αναβολή της κυκλοφορίας για την επόμενη εβδομάδα (;)

Goodbyte

Ως Goodbyte είχαμε μοιραστεί μαζί σας τις πληροφορίες που ήθελαν το νέο iPhone 5 να κυκλοφορεί αύριο. Παρ’ ότι θεωρούμε την πηγή μας αξιόπιστη, φαίνεται ότι τελικά το iPhone 5 θα φτάσει στη χώρα με λίγες μέρες καθυστέρηση.

Δεν γνωρίζουμε τον λόγο της καθυστέρησης, αλλά μπορούμε να εικάσουμε ότι οι συνεχόμενες απεργίες και τα ποιοτικά προβλήματα που προέκυψαν

τις τελευταίες δύο εβδομάδες μείωσαν τα διαθέσιμα αποθέματα και είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή της κυκλοφορίας του iPhone 5 στην Ελλάδα και σε 2-3 ακόμα ευρωπαϊκές χώρες.

Όπως και να’ χει, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και αυτό που έχει σημασία είναι να μάθουμε επίσημα πλέον πότε θα φτάσει η συσκευή στην Ελλάδα. Κάποια πρώτα κομμάτια εικάζεται ότι θα έρθουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σήμερα προέκυψε η διαρροή των τιμών από το Multirama.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα ανήκει στον ίδιο όμιλο με τα Public, τα οποία θα ήθελαν να συνδυάσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την Wind με ένα πολύ σημαντικό λανσάρισμα, όπως αυτό του iPhone 5. Μην αποκλείετε να μάθουμε περισσότερα ακόμα και αύριο…

Το παρόν άρθρο iPhone 5, Αναβολή της κυκλοφορίας για την επόμενη εβδομάδα (;) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα