Sony Xperia Tablet Z, Ανακοινώθηκε επίσημα με πάχος 6.9 χιλιοστά!

Goodbyte

Το μεγάλο αδερφάκι του Sony Xperia Z, το 10άρι Tablet Z, ανακοινώθηκε επίσημα από τη Sony και θέλει να μπει σφήνα στα iPad 4 και Nexus 10. Τα χαρακτηριστικά του είναι κορυφαία και το πολύ μικρό του πάχος το ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Το

Sony Xperia Tablet Z ενσωματώνει οθόνη 10.1 ιντσών και ανάλυσης 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro στα 1.5GHz, 2GB RAM, 8.1 megapixels πίσω κάμερα, NFC, LTE, micro SD θύρα, ήχο Sony S-Force, είναι αδιάβροχο και έχει πάχος 6.9 χιλιοστά και βάρος μόλις 495 γραμμάρια!

Τι άλλο να θέλει κανείς από ένα tablet; Ίσως μεγαλύτερη μπαταρία. Το Xperia Tablet Z “χωράει” μέσα του μόλις 6.000 mΑh, νούμερο πολύ μικρότερο από τα 11.000+ του iPad 4. Αν κατάφερνε και αυτό η Sony, τότε θα είχαμε μπροστά μας το επόμενο best seller. Τώρα, περιμένουμε να το δούμε από κοντά για να αποφασίσουμε αν θα μπορούσαμε να ζήσουμε με τόσο μικρότερη αυτονομία για χάρη της καλύτερης εργονομίας και του design.

Στην Ευρώπη θα το δούμε κοντά στο Μάρτιο λογικά σε λευκό ή μαύρο, ενώ στην Ιαπωνία θα φτάσει ίσως και στις αρχές Φεβρουαρίου. Μόλις γίνει γνωστή η τιμή του θα επανέλθουμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα