Sony Xperia S,P, U, Ένα tweak που δεν πρέπει να χάσετε!

Η Sony, με την νέα γενιά της σειράς Xperia, μας έχει εντυπωσιάσει με την σχεδιαστική φιλοσοφία της, ειδικά με την διάφανη μπάρα στο κάτω μέρος κάθε συσκευής να μαγνητίζει τα βλέμματα και να κερδίζει τις εντυπώσεις. Ειδικά όταν φωτίζεται!

Αυτό σκέφτηκε κάποιος developer και κατέληξε στην δημιουργία του Illumination Bar Notification. Η λειτουργία του είναι πάρα πολύ απλή και ταυτόχρονα πολύ όμορφη και πρακτική.

Μερικές φορές, το μικρό LEDάκι που βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής δεν είναι αρκετό για να μας θυμίσει τα notifications μας. Όμως ολόκληρη φωτισμένη μπάρα είναι λίγο δύσκολο να την χάσουμε. Αυτό ακριβώς κάνει το παραπάνω tweak. Φωτίζει με διάφορους τρόπους το επίμαχο σημείο, προσθέτοντας πολλούς πόντους στην πρακτικότητα του.

Ειδικά στην περίπτωση του Sony Xperia U, όπου το LED δεν είναι μόνο λευκό σαν τα Xperia S και P, αλλά μπορεί να γίνει κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μπλέ και μωβ, θα είναι τέλειο! Για να το κατεβάσετε, μπορείτε να κάνετε την σχετική αναζήτηση στο Google Play ή να πατήσετε εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα