Samsung Galaxy S 3, Πως η Samsung κατάφερε να το κρατήσει μυστικό;

Το Samsung Galaxy S 3 είναι γεγονός. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής, η μεγάλη οθόνη, αλλά και το συμπαθητικό του design είναι εδώ για να μας κρατήσουν παρέα για τον επόμενο χρόνο. Πως όμως το δημοφιλέστερο Android κινητό έμεινε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα μέχρι την κυκλοφορία του;

Η Samsung

έπρεπε να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε η Apple σε αυτό τον τομέα. Έτσι ξεκίνησε δημιουργώντας ένα ειδικό εργαστήριο όπου εκεί θα αναπτυσσόταν η νέα συσκευή. Όπως είναι φυσικό, τα μέτρα ασφαλείας μέσα και έξω από αυτό ήταν δρακόντεια. Από την μακρία λίστα ξεχωρίζουν οι φρουρού, τα scanners δακτυλικού αποτυπώματος, αλλά και η υποχρέωση των εργαζομένων να μεταφέρουν την συσκευή μέσα σε ένα ειδικό κουτί, ώστε να αποφύγουν δυσάρεστες συναντήσεις.

Όσον αφορά το ανθρώπινο δυναμικό, για πρώτη φορά η Samsung δεν χρησιμοποίησε πολλά άτομα, αλλά λίγα και έμπιστα, τα οποία μάλιστα είχαν εργαστεί και στις προηγούμενες γενιές του κινητού. Φυσικά, δεν έλειψαν οι απειλές, αφού όποιος άνοιγε το στόμα του, θα περνούσε την πόρτα της εξόδου χωρίς πολλά πολλά. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα εργαζομένων. Ο μέν YoungDoo Jin αναγκαζόταν να φωνάζει στους φίλους του να μην τον ρωτάνε γιατί θα απολυθεί, ενώ ένας άλλος μηχανικός, που έχει δουλέψει και στα 3 Galaxy S, αναγκαζόταν να πει στο γιο του, ότι δεν ξέρει να θα φτιάξει το Galaxy S 3, ή όχι.

Και αν αυτά δεν σας φαίνονται αρκετά, στην Samsung ήθελαν να έχουν μία ακόμα “πισινη”. Έτσι εφτιαξαν όχι ένα, αλλά 3 διαφορετικά σχέδια της συσκευης, χωρίς κανείς να μάθει μέχρι την τελευταία στιγμή ποιο είναι το κανονικό σχέδιο.

Όπως βλέπετε, η Samsung έπαιξε καλά αυτό το παιχνίδι, κάνοντας τα πάντα για να μείνει η τετραπύρηνη συσκευή κρυφή μέχρι και την τελευταία στιγμή, κάτι το οποίο οφείλει και στους πιστούς υπαλλήλους της που δεν μίλησαν σε κανέναν για το project!

Keywords
Τυχαία Θέματα