Siri, ήταν πολύ κοντά στο Android!

Goodbyte

Μερικές πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία του του Siri έχουν ανακύψει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, συμπεριλαμβανομένων και των κινήσεων του Steve Jobs για να επικοινωνήσει με την εταιρεία μόλις τρεις εβδομάδες πριν να λανσαριστεί η εφαρμογή ως ανεξάρτητη στην αγορά.

Σύμφωνα πάντα με πηγές της The Huffington Post,

περιγράφεται πώς η, ή το Siri, γεννήθηκε μέσα από project του Υπουργείου Άμυνας για να ενσωματωθεί με 42 διαφορετικές υπηρεσίες web και να εκτελεί χρέη εικονικού βοηθού, υπηρεσίες στις οποίες διακόπηκε η ανάπτυξή τους όταν η Apple ενσωμάτωσε την πλατφόρμα αυτή στο iOS. Η Apple υπήρξε σχετικά αργή στο να χτίσει-αναπτύξει τα χαρακτηριστικά της Siri για περαιτέρω υποστήριξη στους χρήστες της, αλλά έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στην προσπάθεια αυτή.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι η αποκάλυψη πως η Siri ήταν πολύ κοντά στην ενσωμάτωσή της σχεδόν, ως ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό, αποκλειστικό για τις Android συσκευές της Verizon. Η συμφωνία προφανώς και έσπασε όταν ο Steve Jobs και η Apple κινήθηκαν γρήγορα για την απόκτηση Siri.

Ακόμη, η The Huffington Post υπογραμμίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Siri και η Apple, δυσκολίες όπως η διαπραγμάτευση συνεργασίας με παρόχους περιεχομένου, η έμφαση της Apple για τη διεύρυνση της πρόσβασης σε άλλες χώρες και γλώσσες ωθώντας την τεχνολογία προς τα εμπρός, καθώς και η εταιρική πολιτική που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια μερικών από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της Siri στην Apple.

Η Siri αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό και από την πλατφόρμα Android, της οποίας ήταν παρολίγον ένα μέρος. Η Google κινήθηκε γρήγορα για να αναπτύξει τις δικές της ικανότητες για την εικονική βοηθό της, με τη μορφή του Google Now, και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν από την Apple να επιταχύνει το ρυθμό βελτίωσης της Siri, προκειμένου να αποκατασταθεί στη συνείδηση ​​των χρηστών πως είναι ένα βασικό πλεονέκτημα για την Apple, καθώς ήταν κράχτης το 2011 στην παρουσίασή του μαζί με το iPhone 4S.

Keywords
Τυχαία Θέματα