Samsung Series 5 Hybrid PC, Και η Sammy στη μάχη των Windows 8 tablets

14:17 5/6/2012 - Πηγή: GoodByte

Τα νέα tablets των Acer και Asus έχουν κλέψει την παράσταση από χθες και η Samsung δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτυ. Χωρίς να το ανακοινώσει επίσημα, παρουσίασε το δικό της transformer tablet με οθόνη στις 11 ίντσες και λειτουργικό Windows 8.

To

Samsung Series 5 Hybrid PC (ελπίζω να βρουν κάποιο καλύτερο όνομα!) είναι ένα tablet που μεταμορφώνεται σε netbook κουμπώνοντας στην ειδική βάση με μαγνήτες αλά iPad. Η οθόνη του φτάνει σε διαγώνιο τις 11 ίντσες, με ανάλυση πιθανότατα Full HD και έχει φυσικά δυνατότητες multi-touch.

Στο σώμα της συσκευής υπάρχει υποδοχή για πενάκι, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε μαζί και τις αντίστοιχες εφαρμογές για την καλύτερη εκμετάλλευση του. Η Samsung μιλάει για αυτονομία 8-10 ωρών, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτός ο χρόνος προσμετράτε με ή χωρίς το keyboard dock. Η συσκευή ενσωματώνει επεξεργαστή Intel και κατά συνέπεια θα “φοράει” την καλή έκδοση των Windows 8, με πλήρη υποστήριξη σε εφαρμογές των παλαιότερων Windows.

Το tablet έχει βάρος 747 γραμμαρίων και πάχος μόλις 0.9 χιλιοστών, ενώ μπροστά και πίσω θα βρείτε κάμερες των 2 και 8 megapixels αντίστοιχα. Περισσότερα δεν έγιναν γνωστά σχετικά με τη συσκευή, για την οποία ίσως μάθουμε περισσότερα σε κάποιο επόμενο event της Samsung ή της Microsoft.

Keywords
Τυχαία Θέματα