Τα νέα Ultrabooks της Samsung στην έκθεση Computex

14:00 5/6/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Samsung Series 5 Ultra Touch και Ultra Convertible με Windows 8.

Με την έλευση των Windows 8, οι οθόνες αφής θα είναι ένα χαρακτηριστικό που θα συναντάμε ολοένα και πιο συχνά στα Ultrabooks –τρανή απόδειξη τα νέα Series

5 μοντέλα που παρουσίασε η Samsung στην έκθεση Computex.

Ξεκινώντας απ’ το πιο συμβατικό Samsung Series 5 Ultra Touch, πρόκειται για ένα Ultrabook με τελευταίας γενιάς επεξεργαστή Intel Core και οθόνη αφής 13,3 ιντσών με ανάλυση 1366x768 pixels. Στο σώμα του φιλοξενούνται θύρες USB 2.0 και USB 3.0, αναγνώστης καρτών SD, έξοδος HDMI καθώς και Ethernet για ενσύρματη σύνδεση στο Internet. Σύμφωνα με την εταιρεία η αυτονομία του θα φτάνει έως τις επτά ώρες, ενώ για αποθηκευτικό χώρο η Samsung επιλέγει πάλι το συνδυασμό σκληρού δίσκου 500GB με SSD 24GB για να επιτυγχάνει τις γρήγορες ταχύτητες εκκίνησης που απαιτούνται.

Όσο για το Samsung Series 5 Ultra Convertible, διαθέτει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με το Ultra Touch, μόνο που η οθόνη του μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες, μετατρέποντας το μηχάνημα σε ένα (σχετικά μεγάλο) tablet. Η ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων μηχανημάτων καθώς και η τιμή διάθεσής τους δεν έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα