Samsung Galaxy S IV, Με χειρισμό που δεν απαιτεί επαφή με την οθόνη(;)

20:38 7/2/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Οι φήμες που αφορούν το νέο flagship κινητού της Samsung, του Samsung Galaxy S IV, πληθαίνουν με αυξανόμενο ρυθμό, μιας και το Galaxy brand είναι αυτή την στιγμή, ένα από τα πιο “καυτά”. Η νέα φήμη αφορά στο χειρισμό της συσκευής, ο οποίο δεν θα απαιτεί επαφή με την οθόνη!

Η τεχνολογία

αυτή, θυμίζει το floating touch του Sony Xperia Sole, το οποίο μπορεί και αντιλαμβάνεται το πότε τα δάχτυλα του χρήστη βρίσκονται πάνω από την οθόνη, χωρίς αυτά να την ακουμπήσουν. Σύμφωνα με κορεάτικα, μάλλον υπερβολικά δημοσιεύματα, η τεχνολογία που θα βρίσκεται στο Galaxy S IV, βρίσκεται σε κορυφαία επίπεδα ενώ η ενέργεια που καταναλώνει “παίζει” σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αναλογικά με άλλες αντίστοιχες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν την μπροστινή κάμερα για την αναγνώριση των κινήσεων.

Μπορεί η τεχνολογία αυτή να παίρνει σάρκα και οστά σε ταινίες σαν το Iron Man, ωστόσο η αρχή έχει ήδη γίνει από την Sony, ενώ η Samsung ασχολείται με τέτοια tweaks όπως το Smart Stay, ή το Smart Rotation, τα οποία βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη, οπότε φαντάζει ένα λογικό βήμα, αν όχι για το επόμενο Galaxy, σίγουρα για κάποια μελλο%C

Keywords
Τυχαία Θέματα