Samsung Galaxy S III, Σκίζει στα benchmarks!

12:22 4/5/2012 - Πηγή: GoodByte

Δεν ξέρω αν εσείς είστε ευχαριστημένοι η όχι με το νέο παιδί της Samsung, το Samsung Galaxy S 3, αλλά εγώ ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου για να νιώσω την δύναμη του νέου τετραπύρηνου Exynos και να το συγκρίνω με το HTC One X.

Πρωτού γίνουν όλα αυτά όμως, μπορούμε να ρίξουμε μία ματιά στα πρώτα benchmarks που έκανα την εμφάνισή

τους στο διαδίκτυο, λίγες ώρες μετά την παρουσίαση της συσκευής. Το GSMarena, έβαλε το νέο Galaxy να διαγωνιστεί σε 3 διαφορετικά benchmarks μαζί με άλλα high end κινητά του ανταγωνισμού. Το αποτελέσματα δεν είναι καλά για τους αντιπάλους του Exynos, ο οποίος φαίνεται ότι είναι φωτιά!

Τα πράγματα εδώ είναι άσχημα για τα υπόλοιπα κινητά, καθώς η Samsung φαίνεται να έχει βελτιστοποιήσει τα πάντα που αφορούν τον browser και το HTML5. Σχεδόν 70% πιο γρήγορο από το επόμενο μοντέλο, ο exynos δεν αφήνει περιθώρια για να αμφισβητηθεί.

Το SunSpider είναι ένα benchmark που ζορίζει την CPU του εκάστοτε κινητού. Τo SGS 3 δεν φαίνεται να ίδρωσε ούτε σε αυτό το τεστ, κατακτώντας την πρώτη θέση, αλλά το HTC One X, ακολουθεί κατά πόδας!

Τέλος στο κλασσικό πια Quadrant, για άλλη μία φορά το κινητό της Samsung τερμάτισε πρώτο, αυτή τη φορά χάρη στην κάρτα γραφικών του, η οποία είναι ισχυρότερη από του One X.

Φυσικά όλα αυτά είναι για να περνάμε την ώρα μας, και δεν έχουν απολύτως κανένα πρακτικό νόημα. Όταν το κινητό έρθει στα χέρια μας και δεν παρουσιάζει κολλήματα, lags κλπ τότε θα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, ότι πρόκειται για το καλύτερο, από πλευράς απόδοσης, κινητό. Μείνετε συντονισμένοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα