PlayStation 3, Νέο slim μοντέλο στα σκαριά(;)

Τo Playstation 3 και η λεπτή εκδοσή του, είναι μαζί μας αρκετά χρόνια τώρα. Στο μυαλό μας, η επόμενη αναβάθμιση είναι αυτή που θα ανεβάσει τον αύξοντα αριθμό στο 4, προφέροντας μας όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς. Η μήπως όχι;

Στον internet έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται οι φωτογραφίες από μία νέα έκδοση του PS3 Slim. Η συσκευή που φαίνεται στις φωτογραφίες, αν δεν είναι κάποια πλάκα που μας έχουν κάνει, μοιάζει αρκετά με την τωρινή έκδοση, με λίγο διαφορετικά εξωτερικά χαρακτηριστικά, και αλλαγμένη τη θέση της θύρα του δίσκου.

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της Anatel, οι διαθέσιμες εκδόσεις θα είναι 16, 250 και 500 gigabytes, με την πρώτη να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς το κόστος της θα είναι αρκετά περιορισμένο, δίνοντας την ευκαιρία σε πολύ περισσότερο κόσμο να αποκτήσει ένα PS3.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, οι οποίες είναι σε πολύ χαμηλή ανάλυση, το μυαλό μας πάει απευθείας σε..φάρσα, αλλά μην ξεχνάμε ότι τα ίδια λέγαμε και όταν είχαμε πρωτοδεί τις ίδιες “κακές” φωτογραφίες του slim το 2009. Σε κάθε περίπτωση, η είδηση εδώ δεν είναι οι μικρές αλλαγές στο σχεδιασμό, αλλά η έκδοση με τα 16GB που θα ρίξει αρκετά την τιμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GoodByte