Samsung Galaxy Note II, Ανακοίνωση στις 30 Αυγούστου(;)

Μετά την ανακοίνωση και την διάθεση του Samsung Galaxy S III στο κοινό, το επόμενο κινητό της εταιρείας που αναμένεται με αγωνία είναι ο διάδοχος του αγαπημένου από πολλούς Galaxy Note, το οποίο θα συνοδεύεται από το διακριτικό ΙΙ στο τέλος του ονόματός του.

Καθώς η Samsung

έχει μάθει καλά την τέχνη της εχεμύθειας και της μυστικότητας, είναι δύσκολο να βρει κάποιος πληροφορίες. Το DDaily φαίνεται πως κάτι βρήκε, χωρίς βέβαια να είναι επιβεβαιωμένο από την Samsung. Σύμφωνα με το site, στις 30 Αυγούστου στο Βερολίνο, κατά την διάρκεια της έκθεσης IFA, η Samsung θα διοργανώσει ένα Unpacked event για την παρουσίαση του νέου μοντέλου. Η φήμη αυτή ακούγεται σωστή γιατί, έτσι ακριβώς είχε παρουσιαστεί το πρώτο μοντέλο πέρυσι!

Το επόμενο Note θα τροφοδοτείται από έναν Exynos επεξεργαστή, τον ίδιο που φοράει και το Samsung Galaxy S III, φήμες αναφέρουν πως θα έχει κάμερα 12 megapixels, αλλά αυτό είναι μάλλον απίθανο. Κατά την γνώμη μας, η κάμερα που φοράει το Samsung Galaxt S III είναι η πιθανότερη εκδοχή. Τέλος η οθόνη φημολογείται πως θα αυξήσει λίγο την διαγώνιό της, μετρώντας 5.5 ίντσες.

Αλήθεια ή όχι, θα το μάθουμε σύντομα, καθώς η Samsung είτε θα αποστείλει τις σχετικές προσκλήσεις είτε όχι. Stay Tuned!

Keywords
Τυχαία Θέματα