Philips Hue, Κάντε το σπίτι “έξυπνο” και εντυπωσιακό!

Goodbyte

Οι λάμπες Philips Hue τεχνολογίας LED με συνδεσιμότητα Wi-Fi έχουν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό. Σήμερα, έγινε διαθέσιμο ένα σημαντικό update για την εφαρμογή iOS που τις χειρίζεται, δίνοντας την ευκαιρία στους κατόχους των λαμπτήρων να κάνουν θαύματα.

Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουν “ακουστεί”

ιδιαίτερα οι λάμπες Philips Hue, όμως στην Αμερική τα πάνε περίφημα. Πρόκειται για “έξυπνες” λάμπες που επικοινωνούν με Wi-Fi με ένα κεντρικό router και μπορούν να αλλάζουν χρώματα είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα.

Μετά την κυκλοφορία του νέου API από την Philips, έχουν προστεθεί πολλές νέες εφαρμογές και με την έκδοση 1.1 της εφαρμογής για iOS (ακόμα αναμένεται το update για Android), οι λάμπες μπορούν να σας ειδοποιούν για ειδοποιήσεις από το Facebook, να λειτουργούν σαν ξυπνητήρι και να καταλαβαίνουν πότε μπαίνετε ή βγαίνετε από το σπίτι ώστε να ανάβουν ή να σβήνουν αντίστοιχα.

Δεν θα τις βρείτε σε ευρωπαϊκό κατάστημα, οπότε όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε, μπορείτε να αποκτήσετε το σετ των 3 λαμπτήρων συν το ειδικό router έναντι 200 ευρώ από το Αμερικάνικο Amazon. Να σημειώσουμε ότι κάθε έξτρα λάμπα κοστίζει 60 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα