Nintendo Wii U, Καθυστερεί τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο η κυκλοφορία του

Η νέα κονσόλα της Nintendo αναμένεται από πολλούς gamers, χάρη στο εντυπωσιακό χειριστήριο και τα εξαιρετικά γραφικά που θα μπορεί να προσφέρει. Δυστυχώς η διαδικασία κατασκευής του χειριστηρίου αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολη, γεγονός που αναμένεται να αναβάλει την κυκλοφορία της κονσόλας στην Ευρώπη.

Οι αρχικές εκτιμήσεις και οι επίσημες τοποθετήσεις, ανέφεραν ότι το λανσάρισμα του Nintendo

Wii U στην αγορά θα προλάβαινε να συμβεί πριν το τέλος του Νοέμβρη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες ημέρες, κάτι τέτοιο μοιάζει σχεδόν απίθανο πλέον και με μια αισιόδοξη πρόβλεψη θα μπορούσαμε να περιμένουμε το Wii U στις αρχές Δεκεμβρίου.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια η Nintendo δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση, η παραγωγή του χειριστηρίου που περιλαμβάνει οθόνη 6.2 ιντσών, δέκτη NFC, αισθητήρες κίνησης και μπροστινή κάμερα, φαίνεται να δυσκόλεψε περισσότερο από όσο περίμεναν τους κατασκευαστές του.

Ακόμα και έτσι πάντως, το Nintendo Wii U μοιάζει ικανό να προλάβει το τέλος του 2012, όπως σας είχαμε αναφέρει από τον Ιανουάριο (!) καταφέροντας έτσι να κυκλοφορήσει ακόμα και 2 χρόνια πριν τις άλλες δύο κονσόλες επόμενης γενιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα