Nintendo 3DS XL, Έρχεται στην Ιαπωνία στο χρώμα του Pikachu!

Η Nintendo μας έχει συνηθίσει στο ντύσιμο των κονσολών της με θέματα από τα παιχνίδια της. Έτσι αποφάσισε να ντύσει και το καινούργιο Nintendo 3DS XL με τον Pikachu. Η συγκεκριμένη έκδοση του 3DS XL θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία, όπου τα Pokemon είναι πολύ διαδεδομένα.

Το

Pikachu 3DS XL θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία με το αντίτιμο των 240$ περίπου.

Το Nintendo 3DS XL έχει μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχο του και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, ώστε το gaming να γίνεται πιο απολαυστικό.

Η οθόνη του Nintendo 3DS XL είναι πολύ πιο μεγάλη από το Nintendo 3DS, ενώ δεν είναι πολύ μεγαλύτερο σε διαστάσεις. Πιο συγκεκριμένα, το Nintendo 3DS XL έχει 3D οθόνη 4,88 ιντσών, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του που έχει 3,53 ιντσών. Εκτός από την οθόνη 3D μεγάλωσε το μέγεθος της κάτω οθόνης, από 3,02 ίντσες στις 4,18 ίντσες.

Τέλος και η μπαταρία του Nintendo 3DS XL έχει βελτιώσεις, αφού από προσφέρει μίση ώρα παραπάνω αυτονομία για τα 3D παιχνίδια. Για να τα κανονικά παιχνίδια η αυτονομία είναι στις 6 με 10 ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα