Nexus 4 Vs. Droid DNA, Ποιο κερδίζει στη σύγκρουση των benchmarks;

Goodbyte

Το HTC Droid DNA αποτελεί χρονικά, το τελευταίο Android flagship που παρουσιάστηκε. Η HTC έχει στηρίξει πολλά πάνω στην επιτυχία του και το προίκισε με ότι καλύτερο κυκλοφορεί από πλευράς hardware. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η LG με το Nexus 4. Ποιο από τα δύο κερδίζει στην μάχη των benchmarks;

Για να το ξεκαθαρίσουμε.

Γράφω το συγκεκριμένο άρθρο, απλά και μόνο γιατί αν δεν το γράψω, μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι δεν θέλει να γράφω άσχημα σχόλια για το Nexus 4. Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω ότι τα αποτελέσματα που ακολουθούν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αν και το HTC Droid DNA πραγματικά μοιάζει πιο δυνατό ακόμα και από το LG Optimus G. Σε κάθε περίπτωση, ξέρουμε ότι το Nexus 4 είναι κατά κάποιον τρόπο “κλειδωμένο”, γεγονός που επηρεάζει κάθετα την απόδοση του στα συγκεκριμένα τεστς.

Τα νούμερα της παρακάτω σύγκρισης μιλάν από μόνα τους. Το HTC Droid DNA είναι πραγματικά θηρίο και καταφέρνει να χτυπήσει απίστευτα σκορ σε όλες τις δοκιμές. Από την άλλη, το Nexus 4 απογοητεύει, χωρίς πάντα να πρόκειται για την τελική συσκευή που θα φτάσει στους πρώτους τυχερούς σήμερα ή αύριο.

Το παρόν άρθρο Nexus 4 Vs. Droid DNA, Ποιο κερδίζει στη σύγκρουση των benchmarks; αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα