Google Maps για iOS, Η κυκλοφρία πλησιάζει!

Goodbyte

Από την κυκλοφορία του iOS 6 και μετά, ένα ποσοστό των χρηστών iPhone, iPad κλπ, είναι δυσαρεστημένοι με την εφαρμογή των χαρτών της Apple, και όχι άδικα. Ειδικά στις αρχές, η εφαρμογή είχε παρουσιάσει αρκετά προβλήματα, κάτι που είχε ωθήσει πολύ κόσμο να χρησιμοποιεί το Web app των Google Maps.

Ωστόσο,

σύμφωνα με φήμες, η κανονική εφαρμογή χαρτών της Google είναι σχεδόν έτοιμη. Μάλιστα, η εταιρεία έχει αρχίσει να μοιράζει beta εκδόσεις σε develepers εκτός Google ώστε να βρεθούν και να διορθωθούν τα τελευταία προβλήματα. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα ακόμα αναφορικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά όπως πάνε τα πράγματα πιθανολογούμε ότι μέχρι το τέλους του έτους η εφαρμογή θα βρίσκεται στο κεντρικό μενού των συσκευών μας.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως πρακτικά δεν έχω συναντήσει ακόμα κάποιο πρόβλημα με τους χάρτες της Apple. Βέβαια, οι μετακινήσεις μου γίνονται μέσα στην Αθήνα, που ως πρωτεύουσα θα έχει σχεδιαστεί με μεγαλύτερη προσοχή από ότι επαρχιακές περιοχές. Εσείς έχετε προβλήματα με τους Apple Maps;

Το παρόν άρθρο Google Maps για iOS, Η κυκλοφρία πλησιάζει! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα