Kindle Fire 10.1, Νέες φήμες το θέλουν να κυκλοφορεί στο 2ο εξάμηνο του έτους!

12:15 8/3/2012 - Πηγή: GoodByte

Η έγκυρη ιστοσελίδα DigiTimes δημοσίευσε σήμερα άρθρο στο οποίο αναφέρεται η πρόθεση της Amazon, να κυκλοφορήσει ένα μεγαλύτερο Kindle Fire μέσα στο 2ο εξάμηνο του έτους. Αν και αρχικά αναμενόταν η διαγώνιος του μεγαλύτερου Kindle Fire να είναι 8.9 ίντσες, τα σχέδια άλλαξαν και πιθανότατα θα φτάσουμε τις 10.1.

Η

μεγάλη επιτυχία του Kindle Fire των 7 ιντσών έβαλε σε σκέψεις την Amazon σχετικά με την είσοδο της στην κατηγορία των 10.1 ιντσών. Φυσικά σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί το κόστος χαμηλά, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε μια διαφορετική λογική και στο στήσιμο του software της συσκευής, καθώς ένα 10άρι tablet δεν μπορεί να περιορίζεται από το custom UI που γνωρίσαμε στο original Kindle Fire.

Σύμφωνα πάντα με το DigiTimes, η Amazon θα παρουσιάσει ταυτόχρονα δύο tablets, ένα ανανεωμένο Kindle Fire στις 7 ίντσες και ένα μεγάλο στις 10.1. Το σενάριο αυτό έρχεται τελικά να επιβεβαιώσει το γεγονός της απομάκρυνσης σε μεγάλο βαθμό της εταιρείας από το E-Ink, με τις πωλήσεις των κλασικών Kindle να μην εντυπωσιάζουν πλέον.

Keywords
Τυχαία Θέματα