Jailbreak iOS 6.1, Η Apple το κάνει ακόμη πιο δύσκολο…

Goodbyte

Άσχημα τα νέα για τους χρήστες του iPhone 5 και iOS 6 γενικότερα, αφού η Apple μάλλον δείχνει αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της κατά του jailbreak.

Μετά το “φιάσκο“, σχετικά με το επερχόμενο jailbreak

της έκδοσης 6.0.1 που είχε την ονομασία «Dream Jailbreak», η Apple φαίνεται πως παίρνει δραστικά μέτρα κατά των jailbreakers. Όπως αναφέρει ο i0n1c, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα στην έκδοση του iOS 6.1, την στιγμή που δεν έχει ακόμη επιτευχθεί το jailbreak της έκδοσης 6.0.1, η οποία πρόσφατα αναβαθμίστηκε σε 6.0.2.

“Μάλλον έχουν υπάρξει κάποιες αλλαγές της ασφάλειας στο iOS6.1 της Apple, προσθέτοντάς του και πάλι μια σκληρή προστασία, αν και η κοινότητα του JB δεν έχει ακόμη σπάσει δημόσια το iOS6″, αναφέρει χαρακτηριστικά στο tweeter του.

Ο i0n1c είναι ο hacker πίσω από το untethered jailbreak για το iOS 4.3.2. Επίσης έφερε και το jailbreak του iPad 3 στο iOS 5.1. Παρά το γεγονός ότι i0n1c δεν παραπέμπει σε λεπτομέρειες, αυτά είναι άσχημα νέα για την κοινότητα του jailbreak, που δεν έχει δει ακόμα το jailbreak για το iPhone 5 και τις άλλες συσκευές με iOS 6.

Keywords
Τυχαία Θέματα