HTC One (M7), Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Goodbyte

Σε λίγες ώρες από τώρα η HTC θα παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα ταυτόχρονα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη και αναμένεται να χτυπήσει στα ίσια Sony Xperia Z μιας και οι διαρροές από την εταιρία ήταν πολλές και προσεγμένες.

Στην αρχή ξέραμε την κωδική ονομασία του, που ήταν M7 αλλά σύμφωνα

με τους evleaks η εμπορική ονομασία άλλαξε σε HTC One.

Όσοι από εσάς παρακολουθείτε ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα Champion League, θα ήταν δύσκολο να μην δείτε την κυλιόμενη διαφήμιση της HTC που φανερά διαφημίζει το HTC One, κάτι που εμμέσως επιβεβαιώνει τους evleaks.

Όσον αφορά την κάμερα κυκλοφορεί μία φήμη, που την φουντώνει και η HTC με τα teasers της, που αναφέρει πως ίσως το HTC One να είναι το πρώτο κινητό που θα επιτρέπει την εναλλαγή φακών για την κάμερα. Φυσικά κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να υλοποιηθεί στην τεχνολογία CMOS που χρησιμοποιεί ο αισθητήρας της κάμερας. Ας δούμε τι μας ετοιμάζει η HTC.

Μιας και μιλήσαμε για την κάμερα, μία άλλη φήμη κυκλοφορεί σχετικά με την αλλαγή της διάταξης των pixels όπου από το κλασσικό RGB που γνωρίζουμε όλοι, αλλάζει σε Ultrapixel. To Ultrapixel όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα είναι στρώματα των κλασσικών RGB το ένα πάνω από το άλλο, αντί για δίπλα-δίπλα.

Η οθόνη του HTC One X έχει γράψει ιστορία καθώς άνετα παίρνει την πρωτιά και εντυπωσίασε ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Με την ίδια συνταγή η HTC θα παρουσιάσει το HTC One με οθόνη 4.7 ιντσών με ανάλυση Full HD (1920×1080 pixels) ανεβάζοντας το PPI στο κόκκινο, φτάνοντας το στον αριθμό 469!

Στο τομέα του UI η HTC έχει κάνει αρκετά βήματα για την ελάφρυνση όσο και για την ωραιοποίηση του. Το νέο Sense UI 5.0 θα κάνει το ντεμπούτο του μαζί με το HTC One σε ένα πιο μινιμαλιστικό χαρακτήρα.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που πλαισιώνουν το HTC One, είναι κάμερα 13 Megapixel πίσω, 2 Megapixel μπροστά για πραγματοποίηση βίντεοκλησεων. Τον επεξεργαστικό φόρτο θα αναλάβει ο κλασσικός πλέον Snapdragon S4 Pro χρονισμένος στα 1.7 GHz, για multitaskign θα υπάρχουν 2GB μνήμης RAM ενώ ο εσωτερικό αποθηκευτικός χώρος θα είναι 32GB.

Σε όλα αυτά προσθέστε δυνατότητα σύνδεσης σε 4G δίκτυα, NFC, Beats Audio και μπαταρία 2300 mAh που μοιάζει πολύ λίγη για ένα τέτοιο γίγαντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα