HTC M7, Στα σκαριά ο αντίπαλος του Samsung Galaxy S IV;

Goodbyte

Ο καιρός που βρισκόμαστε είναι καιρός ειρήνης για τους κατασκευαστές κινητών και tablets. Ουτε events, ούτε νέες κυκλοφορίες, τίποτε! Ωστόσο καμία εταιρεία δεν κάθεται! Το αντίθετο μάλιστα! Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί έχουν τα κεφάλια μέσα ώστε να προλάβουν να τελειώσουν τα επόμενα μοντέλα.

Σε

αυτή την φάση βρίσκεται και η HTC, η οποί ετοιμάζει το επόμενο Android Flagship κινητό της, το οποίο και θα ανταγωνιστεί το νέο παιδί της Samsung, το Galaxy S IV. Το όνομα του πρωτοτύπου είναι HTC M7, αν και είναι απίθανο να κυκλοφορήσει με αυτό το όνομα. Σύμφωνα με τις φήμες, θα έχει Full HD οθόνη στα 1080p με διαγώνιο που θα φτάνει τις 5 ίντσες, την ίδια που φοράει το HTC Droid DNA λογικά, η οποία θα παίρνει ζωή από τον γνωστό τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon S4 Pro, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Lg Nexus 4.

Τα καλύτερα όμως βρίσκονται στην πίσω πλευρά και συγκεκριμένα στην κάμερα. Αυτή θα μετρά 13megapixels, και θα είναι φορτωμένη με όλη την διαθέσιμη τεχνολογία που υπάρχει. Στα συν και για την Ελλάδα είναι το LTE, ενώ το σασί του κινητού θα είναι κατασκευασμένου από αλουμίνιο με την τεχνική Unibody, δηλαδή θα είναι ένα κομμάτι, χωρίς αποσπώμενα μέρη κάτι που μας οδηγεί να πιστεύουμε πως δεν θα υπάρχει επιλογή για κάρτες microSD ή αλλαγή μπαταρίας..

Μείνετε συντονισμένοι!

Το παρόν άρθρο HTC M7, Στα σκαριά ο αντίπαλος του Samsung Galaxy S IV; αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα