Google, Δείτε πως είναι ένα πραγματικό meeting ανάμεσα στις αυθεντίες αυτού του χώρου! [video]

Ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τόσο εσωτερική συζήτηση ανάμεσα στα στελέχη μιας εταιρείας όπως η Google. Το meeting αυτό επαναλαμβάνεται κάθε Πέμπτη, με σκοπό να κάνει τα αποτελέσματα των αναζητήσεων μας καλύτερα και πιο ακριβή. Ένα στοιχείο πρέπει να το προσέξουν πάντως εκεί στη Google… Δείτε ποιο!

Σίγουρα ο λόγος για τον οποίο ανεβάζω αυτό το βίντεο σχετίζεται κυρίως με την δυνατότητα μας για πρώτη φορά να δούμε τι συμβαίνει πίσω από τις κουρτίνες, αλλά υπάρχει ένα στοιχείο στο βίντεο που αποδεικνύει ότι ανάμεσα στις

μεγάλες εταιρείες υπάρχει αλληλοσεβασμός.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ότι σε αυτό το πολύ κλειστό group ανθρώπων της Google, σχεδόν ΟΛΟΙ χρησιμοποιούν υπολογιστές της Apple! Macbooks για την ακρίβεια. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την προβολή του βίντεο στο κοινό, δείχνει ότι η Google δεν φοράει παρωπίδες και γνωρίζει ότι στο κομμάτι των υπολογιστών, αυτή τη στιγμή η Apple έχει καταφέρει να δημιουργήσει προϊόντα που τα καταφέρνουν καλύτερα από τα παραδοσιακά Windows/Linux PCs.

Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει όλους εμάς, που πολλές φορές κρυβόμαστε πίσω από την αλήθεια σχετικά με τα προϊόντα των εταιρειών που συμπαθούμε ή αντιπαθούμε, παίζοντας ένα παιχνίδι χωρίς νόημα.

Δείτε το βίντεο!

Keywords
Τυχαία Θέματα