Google Play, Ποιες Android εφαρμογές αξίζει να αγοράσετε με 0.25 ευρώ [ημέρα 5η]

Goodbyte

Τελευταία ημέρα των Google προσφορών και η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο. Πάντως όπως και όλες τις προηγούμενες μέρες, υπάρχουν εφαρμογές και παιχνίδια που πραγματικά αξίζουν.

Η Google δεν κλείνει όσο εντυπωσιακά περιμέναμε αυτόν τον κύκλο προσφορών, αλλά η αλήθεια είναι ότι γέμισε τις

συσκευές μας με εξαιρετικές εφαρμογές όλες αυτές τις ημέρες. Τα παιχνίδια μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, με τις μειώσεις τιμών κάποιων εξ’ αυτών να είναι δραματικές.

The Dark Knight Rises

Ο Batman παίρνει θέση στα κινητά με το νέο παιχνίδι από τη Gameloft. Τεράστιες απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο (1.8GB) και γραφικά επιπέδου κονσόλας, συνθέτουν ένα από τα καλύτερη mobile games που θα βρείτε εκεί έξω. ΟΚ, ίσως να μας έχει επηρεάσει η ταινία, αλλά για 0.25 ευρώ δεν το συζητάμε.

Smart Tools

Μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία που δεν θα αλλάξουν τη ζωή σας, αλλά ίσως κάποια στιγμή να σας φανούν χρήσιμα. Μπορεί και να το αγνοήσετε.

Nova Launcher Prime

Ίσως ο καλύτερο third party Launcher της αγοράς. Θα μεταμορφώσει το κινητό σε μια νέα μορφή, πολύ κοντά σε αυτή του επίσημου Android 4.1 αλλά με περισσότερες δυνατότητες. Κρατήστε το για τις δύσκολες μέρες.

Great Big War Game

Εξαιρετικά turn based παιχνίδι, με δυνατότητα online αναμετρήσεις με πραγματικούς αντιπάλους. Είχαμε δοκιμάσει και την προηγούμενη έκδοση, αλλά η νέα είναι πραγματικά απολαυστική. Θέλει το χρόνο του, αλλά για σήμερα αποτελεί την πρώτη μας επιλογή.

SketchBook Pro

Η διαφορά του με το SketchBook Mobile, είναι ότι το σημερινό απευθύνεται σε κατόχους tablets. Ναι είναι απαράδεκτο να πληρώνεις διαφορετική εφαρμογή για διαφορετικό μέγεθος οθόνης, αλλά αν θέλετε να ζωγραφίζετε ποιοτικά στο tablet σας, τότε αξίζει τα λεφτά του.

SPY mouse

Πρόκειται για μια παραλλαγή του PAC-MAN, με νέα στοιχεία και ωραία γραφικά. Θα σας θυμίσει TOM & JERRY και αν δεν σας δημιουργήσει προβλήματα συμβατότητας (υπάρχουν παράπονα στο Play store) τότε θα σας αρέσει.

Η περίοδος προσφορών κλείνει με έξι εφαρμογές και 1.[ημέρα 5η] ακόμα ευρώ. Συνολικά με λιγότερα από 10 ευρώ αγοράσαμε 30+ εφαρμογές και εξοικονομήσαμε πολλά περισσότερα χρήματα. Η ανταπόκριση στο εγχείρημα της Google ήταν πολύ μεγάλη, γεγονός που δείχνει ότι οι χρήστες θέλουν να αγοράζουν εφαρμογές για τις φορητές συσκευές τους, απλά όχι έναντι 5+ ευρώ. Ας σκεφτούν καλύτερα και οι ίδιοι οι developers την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν.

Το παρόν άρθρο Google Play, Ποιες Android εφαρμογές αξίζει να αγοράσετε με 0.25 ευρώ [ημέρα 5η] αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα