Google Handwrite, Search με αναγνώριση γραφής από το κινητό!

Η Google είναι πλέον ένας κολοσσός που δραστηριοποιείται σε αμέτρητους τομείς. Ωστόσο δεν ξεχνά τι την έκανε γνωστή την αναζήτηση και την εμπλουτίζει ασταμάτητα με νέα χαρακτηριστικά. Μέχρι τώρα πληκτρολογούσαμε για να αναζητήσουμε κάτι. Πλέον μπορούμε να το γράψουμε!

Βέβαια, η υπηρεσία λειτουργεί μόνο από mobile συσκευές, δηλαδή κινητά ή tablets

και λειτουργεί σε 2 γλώσσες στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται τα ελληνικά, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει σύντομα. Για να το ενεργοποιήσετε, πρέπει να γυρίσετε το Google στα αγγλικά, να πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσετε την επιλογή Handwrite. Από εκεί και πέρα κάτω δεξιά θα σας εμφανιστεί ένα “g” το οποίο είναι γραμμένο με το χέρι και όποτε το πατάτε θα μπορείτε να γράψετε πάνω στην οθόνη με το χέρι σας.

Η αναγνώριση των αγγλικών είναι αρκετά καλή, με τον αλγόριθμο να μπερδεύει το “g” με το “q” αν δεν τα γράψετε προσεκτικά ή αναγνωρίζει και τα 2 αυτά γράμματα ως “y” όταν δεν έχετε κλείσει τον κύκλο. Παρ’ όλα αυτά κάνει πολύ καλά και γρήγορα την δουλεία του και θα σας βοηθήσει σίγουρα αν κάνετε πολλές αναζητήσεις στα αγγλικά από το κινητό και κυρίως από το tablet σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα