Facebook, Θα ανεβάζει αυτόματα τις φωτογραφίες μας στο cloud

Goodbyte

Το Facebook είναι έτοιμο να εισάγει ένα νέο και πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό στις υπηρεσίες που προσφέρει. Αντί να χρειάζεται να ανεβάσετε μία μία τις φωτογραφίες από το (Android αρχικά) κινητό σας στη σελίδα σας, αυτό θα γίνεται αυτόματα και άμεσα μετά τη λήψη τους.

Η διαδικασία θα είναι πολύ απλή και κάθε χρήστης θα έχει φυσικά τη δυνατότητα να μην ανεβαίνουν με αυτόν τον τρόπο οι φωτογραφίες του. Πάντως ακόμα και στην περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένη τη συγκεκριμένη λειτουργία, οι φωτογραφίες

δεν θα εμφανίζονται σε κοινή θέα, αλλά κλειδωμένες και απόρρητες.

Ουσιαστικά το Facebook είναι έτοιμο να προσφέρει μια υπηρεσία photo hosting όπως έκανε παλαιότερα το PhotoBucket και στη συνέχεια το Picasa (Google+) και το Flickr.

Τέλος, για να μην ανησυχείτε για μεγάλες χρεώσεις, η εφαρμογή θα ανεβάζει φωτογραφίες μικρού μεγέθους σε περίπτωση που βρίσκεται σε 3G δίκτυο και όχι σε Wi-Fi, ενώ θα απενεργοποιείται αν η μπαταρία σας είναι σε χαμηλή στάθμη.

Νομίζω θα βολέψει πολλούς από εμάς κάτι τέτοιο, σωστά;

Το παρόν άρθρο Facebook, Θα ανεβάζει αυτόματα τις φωτογραφίες μας στο cloud αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα