Euro 2012, Επίσημη εφαρμογή για Android και iOS

Σε περίπου 2 βδομάδες αρχίζει η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση σε ευρωπαϊκό, εθνικό επίπεδο, το Euro, το οποίο μας είχε χαρίσει αμέτρητες συγκινήσεις πριν από 8 χρόνια, όταν το είχε κατακτήσει η εθνική μας ομάδα!

Καθώς ο καιρός πλησιάζει, άρχισα να ψάχνομαι για κάποια ενημερωτική εφαρμογή και έπεσα πάνω στην επίσημη εφαρμογή της διοργάνωσης! Έχει κυκλοφορήσει εδώ και ένα μήνα περίπου, οπότε μην με “κράξετε” αν την έχετε ήδη κατεβάσει!

Η εφαρμογή φαίνεται αρκετά

πλήρης με live notification για τα goals, τα αποτελέσματα των αγώνων, νέα, φωτογραφίες, πληροφορίες για τις 11άδες, ενώ με ένα μικρό ποσό θα μπορείτε μετά το τέλος της ημέρας να δείτε τα highlights!

Είναι μία must have εφαρμογή για τους λάτρεις του αθλήματος που δεν θα μπορέσουν να δουν όλους τους αγώνες live και θέλουν ένα app με επαρκή κάλυψη! Τι καλύτερο από την επίσημη εφαρμογή της UEFA!

Για Android ή iOS πατήστε εδώ ή εδώ αντίστοιχα, ενώ αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να την κατεβάσετε από το PC σας, δοκιμάστε μέσα από το κινητό. Έτσι τουλάχιστον δούλεψε στο RAZR μου.

Keywords
Τυχαία Θέματα