Windows Phone, Είτε θα κάνετε Update σε WP 7.5 ή δεν θα έχετε marketplace

Κατά κανόνα, το update μιας συσκευής στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος είναι κάτι που εξαρτάται από τον ιδιοκτήτη της συσκευής, ο οποίος κρίνοντας από τις αλλαγές που θα λάβουν χώρα επιλέγει αν θα το κάνει ή όχι.

Γενικά οι εταιρείες θέλουν οι συσκευές τους να είναι ενημερωμένες, ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα κατακερματισμού. Φαίνεται πως η Microsoft θέλει πάρα πολύ οι πελάτες της να κάνουν την αναβάθμιση σε Windows

Phone Mango που τους υποχρεώνει να αναβαθμίσουν ακόμα και αν δεν το θέλουν. Το τρόπος πειθούς που χρησιμοποιεί η εταιρείας δεν είναι άλλος από την απειλή, καθώς με έμμεσο τρόπο ενημερώνει πως όποια συσκευή δεν βρίσκεται στην έκδοση Mango δεν θα μπορεί να κατεβάσει ή να αναβαθμίσει τις εφαρμογές του!

Αυτή είναι μία κίνηση που μπορεί να φανεί άσχημη σε αρκετό κόσμο, και όχι άδικα, αλλά από την άλλη δεν βλέπω το λόγο να μην αναβαθμίσει κάποιος αυτή την στιγμή, μιας και το update προσφέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, όπως custom ringtones, βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας, ενσωμάτωση κοινωνικών δικτύων και άλλα πολλά!

Εάν λοιπόν βρίσκεστε στην έκδοση 7, καλό θα ήταν να αρχίσετε να σκέφτεστε την αναβάθμιση!

We’re now doing the final work needed to turn on this new requirement, so I thought it would be a good time for another friendly reminder. The key takeaway is that if you like apps and games, you’ll soon need Windows Phone 7.5 installed to continue using Marketplace. Most of you already do.”- Mazhar Mohammed, Microsoft’s director of program management

Keywords
Τυχαία Θέματα