Diablo 3, Ξεκινάει την λειτουργία του το Auction House με αληθινά χρήματα

To Diablo 3 ξεκίνησε την καριέρα του με πολλούς χρήστες και πολλά παράπονα, λόγο των διαφόρων σφαλμάτων των πρώτων ημερών. Αφού αυτά ξεπεράστηκαν, ήρθε η ώρα να προστεθεί ένα νέο χαρακτηριστικό, το Real Money Auction House.

Αν και δεν διαφέρει στην πράξη με το κανονικό Auction House, η διαφορά είναι ουσιώδης, καθώς πλέον υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει κάποιος κανονικά, real-life, χρήματα για την αγορά αντικειμένων.

Για την ώρα η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στον Αμερικάνικο Server, και μόνο σε όσους είχαν αγοράσει το παιχνίδι από κάποιο κατάστημα και όχι από το Internet. Οι τελευταίοι θα πρέπει να περιμένουν 2 μέρες ακόμα μέχρι να μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση. Η αγορά της Ευρώπης δεν θα αργήσει να μπει στο χορό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση.

Στο δια ταύτα τώρα, οι τιμές των δημοπρασιών στο Auction House ξεκινούν από τα $3 ενώ υπάρχει και η δυνατότητα της απευθείας αγοράς. Σε αυτή την περίπτωση, οι τιμές φτάνουν τα 250, αληθινά δολάρια! Οι πληρωμές θα γίνονται μέσω Pay-Pal ενώ από το ποσό της συναλλαγής, το 15% πηγαίνει στην Blizzar, ενώ θα πρέπει να πληρώνεται 1$ παραπάνω από την αναγραφόμενη τιμή, γιατί κάτι πρέπει να βγάλει και το Pay-Pal. Οι τιμές αυτές ισχύουν για όλα τα αντικείμενα εκτός από gems, mats, recipes, and dyes τα οποία για κάποιο λόγο θα επιβαρύνονται με ένα τέλος συναλλαγής το οποίο φτάνει το 15%.

Αυτά για το Auction House στο Diablo 3.. Περιμένουμε την έναρξη της λειτουργίας του και στην Ευρώπη, όχι με πολύ μεγάλη αγωνία, καθώς ο stkatsi θα αρχίσει να ζητάει δανεικά για να αγοράσει το αγαπημένο του axe! Φυσικά, όσοι ασχολείστε με το WoW, μπορείτε να περιμένετε το εν λόγω χαρακτηριστικό και στο νέο expansion του παιχνιδιού, Mists of Pandaria.

Keywords
Τυχαία Θέματα