Samsung Galaxy S 3, Δέχεται το πρώτο του Software Update

Πήξαμε στις ειδήσεις για την Apple σήμερα ε; Ας αλλάξουμε λίγο στρατόπεδο και ας μιλήσουμε λίγο για την Samsung και το Galaxy S 3, το οποίο σήμερα λαμβάνει το πρώτο του update μετά την επίσημη κυκλοφορία του.

Δεν έχει περάσει καλά καλά ένας μήνας, και η Samsung

κυκλοφόρησε ένα πολύ μικρό update για την ναυαρχίδα της. Μάλιστα στο event της Samsung πριν λίγες μέρες, το κινητό που δοκιμάσαμε μας είχε ειδοποιήσει για την αναβάθμιση! Το μέγεθος του Over The Air αρχείου είναι πολύ μικρό αλλά όχι το ίδιο για όλους τους χρήστες, αφού κυμαίνεται από 9 έως 30 mb περίπου.

Η δική μας συσκευή δεν μας έχει παραδοθεί ακόμα για να δούμε τυχόν διαφορές, αλλά τα μεγάλα site του χώρου αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάποια εμφανής διαφορά. Οι αλλαγές θα περιορίστηκαν σε σημεία του λογισμικού που δεν βλέπει άμεσα ο χρήστης και λογικά έχουν ως στόχο το patchaρισμα μικροπροβλημάτων.

Εάν έχετε το Samsung Galaxy S 3 και δεν σας έχει έρθει μέχρι στιγμής κάποιο ειδοποίηση, δοκιμάστε να κάνετε έναν χειροκίνητο έλεγχο για update. Αν και πάλι δεν έχετε κάτι περιμένετε λίγες μέρες και ξαναδοκιμάστε, μιας και οι εταιρείες κάνουν τα updates διαθέσιμα σταδιακά, ώστε να μην υπερφορτώνουν τους server τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα