Au Infobar A02, Φτιαγμένο από την HTC για Ιαπωνία

Goodbyte

Τα τηλέφωνα της Ιαπωνικής Au βρίσκονται στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου από το 2011 και προσπαθούν να προσφέρουν design μαζί με δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά, αυτή τη φορά η AU συνεργάστηκε με την HTC και μας παρουσίασαν το Au Infobar A02.

To Au Infobar A02 σχεδιάστηκε από τον Naoto Fukasawa, οποίος έχει κερδίσει χαρακτηρισμούς όπως “[από τους] πιο σημαντικούς σχεδιαστές του κόσμου” από το Bloomerg και όχι άδικα αφού έχει δουλέψει σε πολλές Ιταλικές,

Γερμανικές και ανά το κόσμο εταιρίες για να σχεδιάσει τα προϊόντα τους.

Το A02 έχει, όπως προείπαμε, δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει ο Snapdragon S4 Pro χρονισμένος στο 1.5 GHz, η 4.7 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1280×720 pixels, 8 Megapixel κάμερα με το ειδικό τσιπάκι ImageSense της HTC για γρήγορη λήψη φωτογραφιών, 1 GB μνήμης RAM για multitasking ενώ υπάρχει υποστήριξη για δίκτυα 4ης γενιάς LTE, microSD θύρα για επέκταση της μνήμης και TV Tuner.

To UI της συσκευής θυμίζει κάπως αυτό των Windows Phone 8 και ονομάζετε iida UI 2.0, το οποίο κάθετε ανάμεσα σε εσάς και το Android 4.1 Jelly Bean. Όσον αφορά τα υλικά κατασκευής του θα βρούμε premium χαρακτηριστικά αφού χρησιμοποιήθηκε αλουμίνιο και γυαλί.

Θα κυκλοφορήσει σε τρία παιχνιδιάρικα χρώματα Nishikigoi , που είναι το κόκκινο, Ice gray, που είναι γκρι προς το λευκό και τέλος το AOAO, που είναι το μπλε. Δυστυχώς θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία στα μέσα Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα